Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondolhat a fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csakegykicsilány kérdése:

Mit gondolhat a fiú?

Figyelt kérdés
Nem rég találkoztam az egyik fiú ismerősömmel, akinek egyébként van barátnője.. az este folyamán csomószor célozgatott hha nem lenne barátnője akkor miket csinálna velem. Volt egy pillanat amikor majdnem smároltunk , de én nem hagytam. Mit gondolhat most? Tényelg úgy van hha a fiúk megkapják azt amit nagyon szeretnének onnantól kezdve már nem érdekli őket?

2013. júl. 18. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts, csak a többség ilyen.
2013. júl. 18. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocs. Es az eredeti kérdésre mi a valasz?
2013. júl. 19. 01:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak meg akar dugni, azért próbálkozott be. Van barátnője, de rád hajt. :D
2013. júl. 19. 04:36
 4/4 anonim ***** válasza:
jól tetted hogy nem hagytad magad! csak játszik. gondolj bele te mit éreznél ha téged csalnának meg? vagy ha a te pasid írogatna "olyan" dolgokat egy másik lánynak! meg szerintem nem te vagy az egyetlen akivel játszadozik( a barátnőjén kívül).
2013. júl. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!