Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolhat?

Figyelt kérdés
Èn 29\L Ő 36/F 1-2 hete levelezünk.Nagy az összhang..de sokat dolgozunk és nem találkoztunk még.De zavar hogy nem kérte el még a számom.

2013. ápr. 22. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ennyi alapján még több magyarázat is lehetséges, nem lehet megtippelni sem.

Meg kellene próbálnod kipuhatolni, hogy mik a szándékai. Szerintem egyenesen kérdezd meg. Lehet tréfásan is. :)

2013. ápr. 22. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Eröltetni magamat nem akarom.De mondta már hogy találkozzunk.Nehéz összehozni..ezt értem csak fura hogy fel sem akar hivni.
2013. ápr. 22. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem. Hát, sokminden lejátszódhat benne, mindenkinek van egy előélete, ami 36 év esetében már lehet elég komplikált is.

Nyilván elkérné a számodat, amit egy találkozást egyeztetnétek, akkor itt lesz az ideje.

Persze a lehetséges magyarázatokba az is beletartozik, hogy mondjuk valami eltitkol. De nem szeretnék károgni, csak ez is egy olvasat. Majd ne lepődj meg, ha kiderül, hogy harmadik vagy (nem tudom mennyire ismered őt, az életét, a hátterét), de persze lehet hogy nincs semmi ilyesmi, csak baromi elfoglalt.

2013. ápr. 22. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, a nyomulás hiánya annak a jele szokott lenni ebben a korosztályban, hogy már sokat szenvedett, és óvatosabb. Én is ilyen vagyok (35F), háromszor is meggondolom, hogy megismerkedjek valakivel, baromira nem hiányzik, hogy újra felmossanak velem. :D Nem mintha nem bírnám ki, csak nem vagyok mazochista.
2013. ápr. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!