Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő gondolhat még rám? Irjak majd neki? (picit hosszú)
hogy mennyire meghatározó már a facebook a kapcsolatokban is... hihetetlen, na de ne térjek el a kérdéstől, mi? :)
Én nem annyira hiszek ezekben a fiú-lány legjobb barátságokban. Az én környezetemben is van rá példa, hogy teljesen jól működik, szétválaszthatatlanok, de ez a ritka. Általában az egyik fél mindig többet akar (kétszeres tapasztalat).
Szerintem egyélrtelműen tetszettél a barátodnak, s mint jófej haver próbált az elején téged meg azt a másik srácot összehozni, gondolom azt hitte, úgy sem lesz belőle semmi. Most meg féltékeny, mert a haverjáé lett a "fődíj".
Mindenféleképpen írj neki smst a szülinapján, vagy hívd fel, az még jobb lenne. S ne legyél haragtartó emiatt, hanem keresd néha néha, ne hagyd elszakadni a köztetek levő szálakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!