Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azthiszem beleszerettem a tanárnőmbe. Nemtudok mit tenni ez van. Hogy közeledjek hozzá, Hogy legyek a barátja, Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Idén kezdett tanítani és először nem volt a szívem csücske és mintha ő sem kedvelt volna. Mert én voltam a rossz lógós diák, de mikor második félévtől elkezdtem bejárni és egyrejobban megismertük egymást, nagyon megkedveltem . Túlságosan is.Néha facebookon is szoktunk beszelgetni és érzem is hogy kedvel és nics se férje se gyereke. Nemtudom lenne e esélyem nála. De nagyon beleszerettem. Mindíg keresem a táraságát is.2013. júl. 16. 15:10
21/24 Vámossy Kitti válasza:
Kedves Kérdező! Úgy gondolom, hogy ez sokak számára egy nagyon nehéz téma, és akik ebben nincsenek benne, elképzelni sem tudják hogy miről van szó! Nekem személyes tapasztalatom van ezzel kapcsolatban.Középiskolámat én is úgy végeztem el, hogy szerelmes voltam az egyik tanárnőmbe. Hozzá teszem mi sem kedveltük egymást túlságosan, sőt első nap nagyon összevesztünk, meg is akart buktatni, de mivel nem akartam ismételni muszáj volt összeszednem magam, így aztán vele is többet beszéltünk (tananyagról). Észrevehetően szimpatikusak voltunk egymásnak, és egyre több mindent meséltem el neki az életemről, és Ő is az övéről. Beleszerettem, és nem tudtam mihez kezdjek. De én akartam, hogy tudja mit érzek, és mivel nem volt merszem elé állni, így leírtam neki levélben, amit személyesen adtam át. A levélben annyi állt lényegében, hogy nem igazán tudom befolyásolni az érzéseimet és beleszerettem. Nem akartam ezzel problémát neki, de fontos volt számomra hogy tudjon róla. Persze ezt bővebben, de ez volt a lényeg. Gondoltam úgy is reagálni fog valamit. Vagy igen.... vagy nem..... de ha nem szólok semmit, akkor tuti h nem jutok előrébb. A reakció az volt, hogy legalább egy hónapig nem beszéltünk, nem írt semmilyen közösségi oldalon. Aztán elegem lett és én írtam neki, hogy sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, az érzéseimmel nem tudok mit kezdeni, és sajnálom, hogy elmondtam neki, mert így megromlott a kapcsolatunk. Erre azt írta vissza, hogy Ő ezt még el sem hiszi, vagyis fel sem fogta. Nem haragszik rám, csak furcsa neki, és nem vonzódik a saját neméhez. ne haragudjak, de maradjunk abban a baráti kapcsolatban mint a vallomás előtt. Így is volt, sőt még szorosabb lett a kapcsolatunk. Szünetekben együtt mentünk dohányozni, néha megöleltük egymást. Újra beszélgettünk. Bármivel kapcsolatban tudtam hozzá fordulni, teljesen mindegy milyen témájú dologról volt szó, és ugyanígy ő is jött hozzám, ha volt valami lelkizős témája, vagy segítség kellet, esetleg csak beszélgetni akart. Befejeztem a sulit, messzebbre kerültem Tőle, így kicsit el is távolodtunk, de mai napig beszélünk néha. Csak egyikünknek sincs ideje találkozni. Szóval én azt mondom neked, hogy próbálj minél közelebbi kapcsolatba kerülni vele, először a tantárgyról kérdezgess, esetleg kérj tőle segítséget valamihez.Megfogod látni hogyan viselkedik veled. Később esetleg beszélhetsz neki arról, hogy Te nem a fiúkat szereted, és nagyon nehéz ezt elfogadni. Ilyesmikről.. persze amikor már kialakult az a bizalmi és baráti kapcsolat! Ez fontos! Mivel tanárnő... úgy gondolom hogy kell tudnia bánni az emberekkel, ő sem hiszem hogy arra törekedne hogy rossz kapcsolatotok legyen az iskola befejezésééig, ha esetleg elmondanád neki. Esetleg iskolán kívüli közös programot is betervezhetsz. Írtad, h nincs férj, se gyerek.. Megkérheted, hogy legyen a társaságod mondjuk egy fagyizásra.. mert nincs kedved egyedül menni, de mennél valahová.. akár egy sétára. természetesen csak akkor ha van kedve és ideje :) Szerintem barátkozzatok! Tudom, hogy nem épp előnyös ha beleszeret valaki a tanárába.... sőőt... ebből még rendőrségi ügy is lehetne..... de az, hogy valaki tanár, nem jelenti azt, hogy nem ember.. sajnos vannak ilyen kellemetlen szituációk, hogy épp nem a megfelelő és elérhető emberbe szeretünk bele, de az érzések ellen nem igazán tud tenni az ember.. és mi van akkor HA pont a nagy Ő-ről mondasz le, mert tanár... De ajánlom, hogy sulin kívül... és talán jobban járnál amíg abba a suliba jársz csak barátkoztok! Azután 18 is elmúltál.. és Ő sem lesz kitéve ilyen aggodalmaknak. Persze sem Téged, sem a tanárnőt nem ismerem. Neked kell tudnod, hogyan és mit tegyél, mit érzel! Remélem, hogy segíthettem!! Sok sikert és kitartást kívánok Neked!!
22/24 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen ez a komment tényleg nagyon sokat segített! és te nagyon bátor voltál hogy irtál neki és nem merném még eztsem. de mindig azon vagyok hogy minél többet ebszélgessünk!bár ahogy észrevettem nagyon nehezen nyilik meg az embereknek. !:)
2013. júl. 25. 15:40
23/24 anonim válasza:
Szerintem ha ez a téma érdeke nézd meg az Apa ég című filmet ( fent van YouTube-on).
24/24 anonim válasza:
velem is ugyan ez van én bele szerettem de fogalmam sincs hogy ő mit érez: 17éves lány vagyok, van egy tanárnő akihez járok +matekra.
az elején még szimpla tanár diák kapcsolat volt de kb egy hónap mulva megkért hogy tegezzem, rengeteget beszelünk facebookon majdnem minden nap, minden ünnepkor megajándékozzuk egymást, voltunk már moziba, rengeteget beszelünk az orákon egymás életéről minden titkom tudja es én is elég sok titkát tudom, sokszor irt arra utaloan facebookon hogy a barátjának tekint, és irta már hogy nagyon kedvel és szeret de fogalamam sincs hogy ő most hogyan tekint rám? Mint egy barátnő vagy mint egy kedves diákja vagy fogalamam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!