Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azthiszem beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azthiszem beleszerettem a tanárnőmbe. Nemtudok mit tenni ez van. Hogy közeledjek hozzá, Hogy legyek a barátja, Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Idén kezdett tanítani és először nem volt a szívem csücske és mintha ő sem kedvelt volna. Mert én voltam a rossz lógós diák, de mikor második félévtől elkezdtem bejárni és egyrejobban megismertük egymást, nagyon megkedveltem . Túlságosan is.Néha facebookon is szoktunk beszelgetni és érzem is hogy kedvel és nics se férje se gyereke. Nemtudom lenne e esélyem nála. De nagyon beleszerettem. Mindíg keresem a táraságát is.

2013. júl. 16. 15:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Lehet hogy később kedves emlék lessz.. de most szörnyű..:( még 3 évem van és végig tanítani fog nehéz lessz elfelejteni. Tudom hogy az állásával játszanék és nem is akarok neki bajt.. de ez akokris nehéz.
2013. júl. 17. 19:37
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudom én, hogy nem könnyű, de ha szereted, rá is tekintettel vagy. :) Egyébként meg az ember nem a könnyű dolgokra emlékszik vissza, hanem a nehezekre - ezektől fejlődünk.
2013. júl. 17. 19:39
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem baj ha megkérdem,de hány éves vagy?
2013. júl. 17. 21:42
 14/24 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2013. júl. 17. 23:38
 15/24 anonim ***** válasza:
a törvény nem tilthatja meg hogy iskolán kívül mit csináltok, az a Ti dolgotok. Ha lehet mindent ott intézetek semmit ne a suliban így nem kerultok bajba..
2013. júl. 18. 09:58
 16/24 A kérdező kommentje:
hat a suliban semmiképpen sem csinálnék semmit!!
2013. júl. 18. 16:43
 17/24 anonim ***** válasza:
Nehéz....Szerintem,majd írj neki egy névtelen szerelmes levelet.
2013. júl. 18. 20:35
 18/24 anonim ***** válasza:
51%

"érzem is hogy

kedvel és nics se férje se gyereke."

Most akkor ez a tanár férfi vagy nő?

2013. júl. 18. 22:44
 19/24 anonim válasza:
előttem szóló,ha nincs férje akkor vajon milyen nemű lehet a tanár?:)
2013. júl. 19. 00:05
 20/24 anonim ***** válasza:
rájöttem... csak először azt hittem elirta.de már láttam a kulcsszavakat. :)
2013. júl. 19. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!