Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nincs még mindig pasim? :' ( ( ( Nem értem. Annyira rossz egyedül (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem tetszek a fiúknak vagy rosszul csinálok valamit....??? már elegem van olyan jó lenne egy szőke herceg fehér lovon... de az is elég lenne ha csak szeretne..
14/L
2013. júl. 15. 23:09
21/29 anonim válasza:
Fiatal vagy még, ne aggódj! :)
22/29 anonim válasza:
Pasija nőknek van. Te meg még kisgyerek vagy.
24/29 anonim válasza:
Minden (kis)lány a nagyŐről, a hercegről ábrándozik. De te még bőven ráérsz emiatt sírni, nem attól leszel menő, ha máris van valami "barátod". Ilyen korban még semmi komoly nem lesz, max csók, szexre meg ráérsz még éveket. Inkább később egy komolyabb kapcsolat, mint fiatalon hetente váltogatni a pasikat. Én 16 évesen jöttem össze az első barátommal, azóta eltelt 20 hónap és még mindig együtt. Inkább tanulj, barátkozz, akkor fog megtalálni téged a szerelem, amikor nem is számítasz rá.
25/29 anonim válasza:
A legváratlanabb pillanatban fogsz rátalálni majd valakire, aki szeret... :)
26/29 anonim válasza:
Teljesen jól nézel ki, a probléma szerintem ezek alapján nem veled van. Bár nem tudom milyen jellem vagy, mivel nem ismerlek, de mint mondtam, külsőre nincs veled baj. Ilyen idős korban nem gáz, ha még nincs senkid; és ne is azért legyen valakid, h legyen valakid, mert mindenkinek van; hanem azért, mert szereted és szeret téged! :)
27/29 anonim válasza:
szőke "herceg" vagyok, de lovam az nincs :D 15/f
28/29 anonim válasza:
Majd akkor aggódj, amikor te is 20 éves leszel mint én, és sorra vernek át a férfiak :D
29/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon raersz meg pasizni, abbol is latszik mennyire gyerek vagy meg ahogy ezt a kerdest kiirtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!