Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nektek sincs igényetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek sincs igényetek a magyar pasikra?

Figyelt kérdés
Akinek egyszer volt már külföldi párja, az nem választ magyar fiút szerintem. A magyar fiúk unalmasak. Ki gondolja még így?:)

2013. júl. 14. 15:09
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
'A magyar fiú unalmasak' - A saját véleményemet tükrözi. Ezután megkérdeztem, hogy 'Ki gondolja még így?' Basszus, tényleg nem megy sokaknak a szövegértelmezés :D Más a mentalitás, barátom. 'Csak' annyi.
2013. júl. 14. 15:20
 12/32 anonim ***** válasza:

magyar nők beképzeltek lenézőek

azt hiszik ők a világ közepe meg hogy minden róluk szól

csak hogy legyen alapja a sértödött fiu megjegyzésre

2013. júl. 14. 15:20
 13/32 A kérdező kommentje:
Én elfogadom a véleményedet Dark Archer :)
2013. júl. 14. 15:21
 14/32 anonim ***** válasza:
szerintem meg inkább csak magadat minősíted negatív értelemben ezzel a kérdéssel, már ne is haragudj, de persze a szíved joga kit választasz, és kit boldogítasz. ÉS szerintem már diplomát kéne adni az értelmi szintedért, sőt népszerűségi díjat is kaphatnál, mert akkor te minden magyar férfit ismersz.
2013. júl. 14. 15:23
 15/32 anonim ***** válasza:
És arra nem gondoltál, hogy az érdekes pasiknak te vagy az unalmas és ezért nem keresik a társaságod?
2013. júl. 14. 15:25
 16/32 A kérdező kommentje:
Nem értem a szurkálódást és értelme sincs mert nagyon boldog ember vagyok (párral és pár nélkül is) :)
2013. júl. 14. 15:29
 17/32 anonim ***** válasza:
Mond meg az igazat. Csak a pénz miatt szoopood a külföldiek f@@szát.
2013. júl. 14. 15:30
 18/32 anonim ***** válasza:

köszi rendes vagy hogy elfogadod

ja és amúgy sem lesz kis dark

2013. júl. 14. 15:30
 19/32 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy szoopoom? :D:D:D:D ezek intim részletek, bocs. Nem rád tartozik. Egyébként magyarban is van tehetős. Ők is uncsik :D
2013. júl. 14. 15:32
 20/32 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts!
2013. júl. 14. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!