Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek sincs igényetek a magyar pasikra?
Figyelt kérdés
Akinek egyszer volt már külföldi párja, az nem választ magyar fiút szerintem. A magyar fiúk unalmasak. Ki gondolja még így?:)2013. júl. 14. 15:09
11/32 A kérdező kommentje:
'A magyar fiú unalmasak' - A saját véleményemet tükrözi. Ezután megkérdeztem, hogy 'Ki gondolja még így?' Basszus, tényleg nem megy sokaknak a szövegértelmezés :D Más a mentalitás, barátom. 'Csak' annyi.
2013. júl. 14. 15:20
12/32 anonim válasza:
magyar nők beképzeltek lenézőek
azt hiszik ők a világ közepe meg hogy minden róluk szól
csak hogy legyen alapja a sértödött fiu megjegyzésre
13/32 A kérdező kommentje:
Én elfogadom a véleményedet Dark Archer :)
2013. júl. 14. 15:21
14/32 anonim válasza:
szerintem meg inkább csak magadat minősíted negatív értelemben ezzel a kérdéssel, már ne is haragudj, de persze a szíved joga kit választasz, és kit boldogítasz. ÉS szerintem már diplomát kéne adni az értelmi szintedért, sőt népszerűségi díjat is kaphatnál, mert akkor te minden magyar férfit ismersz.
15/32 anonim válasza:
És arra nem gondoltál, hogy az érdekes pasiknak te vagy az unalmas és ezért nem keresik a társaságod?
16/32 A kérdező kommentje:
Nem értem a szurkálódást és értelme sincs mert nagyon boldog ember vagyok (párral és pár nélkül is) :)
2013. júl. 14. 15:29
17/32 anonim válasza:
Mond meg az igazat. Csak a pénz miatt szoopood a külföldiek f@@szát.
18/32 anonim válasza:
köszi rendes vagy hogy elfogadod
ja és amúgy sem lesz kis dark
19/32 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy szoopoom? :D:D:D:D ezek intim részletek, bocs. Nem rád tartozik. Egyébként magyarban is van tehetős. Ők is uncsik :D
2013. júl. 14. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!