Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez az érzés? Szerintetek ez szerelem lehet?
Van egy fiú, akit kb. fél éve ismerek. Néha szoktunk beszélgetni is, szimpatikus, barátságos fiú, amióta ismerem, a barátomnak tartom. Azonban néha vannak elég gyerekes megnyilvánulásai is, de ez érthető, a legtöbb 16 éves fiú még éretlen érzelmi téren is, és ezzel tisztában vagyok. Néha mikor poénkodik, vannak tréfás dolgai, de néha meg hülyeségeket csinál, mint kb. egy 5 éves kisgyerek (vékony, lányos hangon felsikít, rámászik egy fára hogy letörhesse a gallyat, stb), amin meg senki sem nevet, sőt.
Szóval így nem tudnám elképzelni, hogy most tudnék vele járni (kedves, de tényleg komolytalan, mindenen viccelődik), mégis úgy érzem, hogy odáig vagyok érte. Később ha majd érettebb lesz, szeretnék vele komoly kapcsolatot. Nagyon kedvelem őt mint embert, tisztességtudó és udvarias a lányokkal is, és ez nekem nagyon imponáló. Szoktam vele hülyéskedni is, ha együtt vagyunk, sokat poénkodunk. Ilyen jóképű, helyes srácot még életeben nem láttam, és szerintem nem is fogok. Teljesen levett a lábamról. Ha tehetném, egész nap csak csókolóznék vele. Szóval tényleg nagyon vonzódom hozzá, soha ennyire nem tetszett senki, mint ő. Valami nagyon megfogott benne, de nem tudom elmagyarázni hogy mi. Úgy érzem, ő a legjobb pasi az egész világon, és nála jobb nem is létezhet számomra. És kedvelem őt nagyon, jó a társaságában lenni, de mint írtam, vannak benne zavaró tulajdonságok is (pl ez a gyerekesség, meg a néhai faviccei, amin senki sem nevet). Néha tudok vele komoly témáról is beszélni, ha kettesbe vagyunk a haverok nélkül, ilyenkor szoktunk lelkizni is, de ő csak meghallgatja a panaszaimat, és semmitmondó tanácsokat ad a fiúkról. Ő nem valami beszédes ha komoly témáról van szó, inkább csak hallgat és véleményt alkot az én dolgaimról, a lelki dolgokról. Látszik rajta hogy ő is szereti ha ilyenekről beszélünk, ebből is levehető hogy ő egy mély érzésű, érzékeny, érzelmi beállítottságú fiú. Ugyanakkor nem tudja még rendesen átlátni ezt a témakört. Össze tudunk hangolódni, de szerintem lelki szinten én magasabban vagyok, ő meg elég bizonytalan még, határozatlan az érzésekkel kapcsolatban, mint írtam, érzelmileg éretlen még. Szóval ebben is látszik, hogy talán picit én érettebb vagyok nála lelki szinten (nem mintha olyan tapasztalt lennék, de komolyabb vagyok mint ő).
Akkor mégis mit érezhetek iránta? Szerintetek ez mi lehet? Szerelem?
Én is hasonló helyzetben vagyok...csak én kiskorom óta ismerem a srácot de egy ideig tuti nem lesz semmi.
De a te esetedre visszatérve tuti szerelem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!