Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem fájdalommal jár, csalódással stb, de hogy lehet ezt elfogadni, kezelni?
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve jól megvagyunk a párommal. Tegnap volt egy kisebb orvosi beavatkozásom, megbeszéltük, h ma vesz ki szabit h "vigyázzon rám", hogy együtt legyünk, mert amúgy is alig tudunk együtt lenni, elég elfoglalt... Arról volt szó, h nálam alszunk, de elmegyünk de. hozzájuk, filmezünk meg ilyesmi, du a szokásos időben (3 óra után) elmegy edzeni. (gondoltam én akkor majd hazajövök) erre reggel ment a vacilálás, azt se tudta mit akar, mi legyen, mit csináljunk, mikor tanuljon, mikor menjen edzeni, és 9-kor hazament, mondván, h tanul, aztán megy edzeni. Hát mit ne mondjak, nagyon rosszul esett, mert nem ezt beszéltük meg, és ebből látom, h nem vagyok neki fontos, fontosabb az edzés meg minden más, pedig megbeszéltük, h a mai nap a miénk. Ez most nagyon meglepett, mert eddig ilyesmi nem történt. Mi erről a véleményetek? (az egész napos együttlétből konkrétan 2 óra lett meg majd még ha du. jön)2013. júl. 5. 09:47
11/15 ASOT válasza:
Nagy hülyeség várni várni várni és tűrni, szóval szépen beszélj vele! Ne legyél dedós!
Mond el neki h mi a gondod h bánt téged ésatöbbi. De csapj patáriát.
Okés megígérte elhúzott tényleg nem szép dolog.
Fogalmam sincs az edzésen kívül még milyen halaszthatatlan dolga volt, mert ha komolyabb akkor lehet h érthető lenne. (ha tudnánk)
Milyen orvosi beavatkozásod volt?
12/15 A kérdező kommentje:
nőgyógyászati, de erről bővebben nem szeretnék beszélni (nem abortusz!)
2013. júl. 5. 10:19
13/15 A kérdező kommentje:
igazából nem akarom neki rögtön szóvá tenni ezt a mait, még a végén azt hiszi, h hisztizek, h hazament, és az lenne belőle, h nem vagyok megértő, h tanulni akar, meg h fontos az edzés. Félek azt hinné irányítani akarom, meg számonkérni, sztem az csak rontana a dolgon.
2013. júl. 5. 10:22
14/15 anonim válasza:
Szerintem inkább úgy mondd, hogy rosszul esik neked, amiért nem lehet rá számítani, mikor szükséged van rá, és még az ígéreteit se tudja betartani... Én szerintem ezt mondanám, mert bár alapból hisztis vagyok, azért tényleg sokkal több értelmét látom azonnal megmondani, mi bajom van, mint sokáig tűrni, aztán egyszerre kitálalni, évekkel ezelőtti sértődéseket is akár. Így azonnal meg tudjátok oldani, vagy legalábbis megbeszélni. És tedd hozzá, hogy nem az zavart, hogy elment tanulni meg utána edzeni, hanem hogy a mai napot neked ígérte, és mégis mást csinált. Nem hisztis hangnemben apránként elmondani ezt mind, meg lehet beszélni. És szerintem nem jönne ki úgy, mintha irányítani akarnád, hát már bocsássa meg, hogy a barátnője vele szeretné tölteni az idejét...
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. júl. 5. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!