Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy dilemma előtt állok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy dilemma előtt állok. Szerintetek mit csináljak? Barátságbòl szerelem (többi lent)

Figyelt kérdés
Egyszer már elkövettem azt a hibát h beleszerettem az egyik legjobb lány barátomba,aminek nem lett jô vége pár hònap járá után csùnyán átvert és szakitott velem azòta nem is beszélünk, várhatò volt h nem leszünk megint barátok, de ez még is elég szar. Az òta mar eltelt egy kis idő és kihevertem de sosem tanulok a hibáimbòl..ugyan is megint kezdek többet érezni egy olyan lány iránt akivel nagyon jo barátok vagyunk eddig nem gondoltam rá csak mint barát de eddig a.nyáron nem volt olyan h ne találkozzunk sűlve főve eggyütt vagyunk kb minden 2.nap együtt aludtunk de persze nem volt semmi. Ha facebookon is beszélünk olyan mintha flörtölnénk. Nem tudom mitcsináljak. Nem akarok megint egy jò barátságnak véget vetni, de azt sem akarom h elfelejtsem pedig ezt ugy lehetne ha nem találkoznék vele eg jo ideig..szerintetek mit tegyek?

2013. júl. 5. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
barátságból szerelem V8.54
2013. júl. 5. 08:55
 2/5 A kérdező kommentje:
??
2013. júl. 5. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Te döntsd el: jobb-e barátnak, vagy többet szeretnél.
2013. júl. 5. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindig kockázatos feladni egy barátságot egy párkapcsolatért, mert úgy gondolod, hogy a barátság örökké tartana.

De ez sem teljesen igaz. Van olyan lány exbarátom, akivel egy időben sokat beszéltem, nagyon jó volt a kapcsolatunk, de összejött egy idegbeteg, brutálisan féltékeny sráccal és már évek óta nem találkoztunk.

Viszont te már rég nem barátként gondolsz rá, tehát úgy is vehetjük, hogy annak a baráti kapcsolatnak gyakorlatilag már vége, az már valami más.

Többször is voltam hasonló helyzetben és egyiket sem bántam meg. Az első ilyen lánnyal ismét baráti a viszonyom, a második pedig évek óta mellettem van.

2013. júl. 5. 10:12
 5/5 A kérdező kommentje:
3. Válaszolò köszönöm. Ez valamennyire segìtett. Ezt adjam a lány dudtára v ne esetleg majd később?
2013. júl. 5. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!