Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy dilemma, szerintetek mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy dilemma, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó,hogy van egy tőlem 2 évvel fiatalabb lány akibe nos hát eléggé beleszerettem miután jobban megismertem, de ő még nem érzi magát készen egy kapcsolatra szerintem végülis csak 13 éves, Nos van egy régi ismerősöm velem egyidős a lány,elég jó barátok vagyunk és be is jön meg szerintem én is neki, ÉS most jön a kérdés :D Szerintetek mit tegyek várjak még arra akit szeretek vagy próbáljam meg a másik lánnyal aki szimplán tetszik és nem is biztos hogy boldog lennék vele?

2013. jún. 30. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem akarok nagyon nyáladzani, de ha valakit nagyon és tényleg szeretünk, ott nincs olyan, hogy "de", és valami kifogás. Az én véleményem, hogy keress egy harmadikat, aki minden téren megfelelő.
2013. jún. 30. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a lányt hogy akar e veled kapcsolatot. Honnan tudod hogy nem álll rá készen ha meg sem kérdezted??
2013. jún. 30. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nos, őszinte leszek veled, szóval nos, na várjál még leírok még egy nost, plusz még pár töltelék szarságot mielőtt rá térnék a lényegre, hogy intelligensebbnek tűnjek.

Nos, szerintem van egy nagyon jó meme:

[link]

Ez nagyon jól megfogja a lényeget.

Ha barátkozol, akkor ne csodálkozz, hogy barátként kezelnek a csajok. Az első pillanattól kezdve sziklaszilárdan mutasd ki mit akarsz, az alapján kezelnék és nem toporogsz egy helyben.

Egyetértek az elsővel, keress egy harmadikat akivel nem barátkozol, hanem udvarolsz, az első pillanattól kezdve.

2013. jún. 30. 11:44
 4/5 A kérdező kommentje:

nem barátkoztam,3 hónapja udvarlok neki(az elsőnek)

és tényleg nem az van hogy szeretem de hanem nem tudom hogy az eszemre vagy a szívemre hallgassak,

és mellesleg megkérdeztem a válasz az volt hogy:

"szeretlek,de félek a csalódástól stb."

2013. jún. 30. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Téged lekoptattak, deal with it, lépj tovább akkor.
2013. jún. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!