Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret vagy nem szeret?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akit nagyon szeretek és két hete bevallotta nekem hogy ő máshogy is érez irántam..nem csak barátilag szeret. Én is éreztem valamit ami erősebb volt mint egy baráti szeretet de megbeszéltük hogy várunk egy hónapot és utána újra megbeszéljük. De most azt mondta hogy ő igazából nem biztos benne hogy mit érez..hogy egyszer így szeret máskor meg úgy és hogy ő szeretné ha inkább csak barátok maradnánk. Én is azt mondtam hogy így érzek és hogy maradjunk csak barátok de az igazság az hogy én még jobban szeretem mint valaha de nem szeretném ha a barátságunk e miatt romlana el. Mi a véleményetek?2013. máj. 4. 16:36
1/2 anonim válasza:
hát ez ellen nem tehetsz sok mindent. ha ő azt akarja h maradjatok barátok és te nem akarod elrontani ezt a barátságot, akkor ki kell szeretned belőle
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :) csak az a baj hogy én még mindig úgy érzem hogy ő szeret..de lehet hogy ezt már csak bemesélem magamnak
2013. máj. 4. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!