Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőm sose lesz 'túlképzett'.
A problémám az, hogy sajnos még 21évesen is ott tart, hogy mondanám h gimi de csak szakmunkásképző suliba jár és még nincs meg az érettségije, és nem is tudom, hogy egyáltalán meglesz-e neki valaha. Most 11.-es és nem tudom mi lesz később..
Én se vagyok túlképzett, van egy okj-s szakmám 1éve dolgozok, és tervezem egykét további szakma megszerzését.. Az a bajom, hogy a jelek szerint nagyon max érettségije lesz, esetleg okj de egy nagy kérdőjel az egész.. Annyi szakképzett, akár diplomás ismerősöm van csajok, szinglik akiknek már van munkájuk stb, ergo velük lehetne tervezni idézőjelbe, mert vele is lehet csak épp nem úgy.. Azt meg megérheti, hogy nem akarok nyomorogni egész életembe ..
Szeretem a barátnőm, de ebben az esetben kénytelen vagyok elgondolkodni a váltáson, mert fölösleges folytatni, ha engem folyton zavarna, hogy 70ezerért gürcöl valahol 10órába és nem tudunk se félrerakni, se nyaralni elmenni semmi... Fél éves kapcsolat, szerintetek mennyi kéne még várnom?
Hát Magyarba' nem is fogtok megélni.
Angliába ugyanezzekkel a papírokkal röhögve. Na jó nem röhögve, de sokkal jobban mint itt.
Ez mindenkinek egyéni "elképzelés", hogy mit vár el a párjától. Ha te úgy érzed, hogy neked ez így nem megfelelő, akkor szakíts. De sokan inkább a szerelmet választják és nyomorognak egész életükben, ahelyett, hogy esélyt adjanak a jobb életre és egy másik (ugyanolyan) szerelemre.
Én a jó életet választottam, és "okos" barátnőt. Eredmény: szerelem van, pénz van, kikapcsolódás évente van. Szóval jól jártam.
Kedves kérdező!
Sajnálom, de ha Neked csak az a lényeg mit végzett el, hát ez elborzaszt. Nagy tévedésben vagy, hogy van diploma akkor fenékig tejföl az élet. Tapasztalatból tudom.
Viszont Te tudod mit váltsál, mert ez a lány soha nem lesz jó Neked!! Ezt most hidd el nagyon finoman fogalmaztam meg, mert legszívesebben mondtam volna Neked valamit. Nem mondták még, hogy az agy is lényeg. Az élethez az kell, az iskola kevés!!! N
Ha ez téged ennyire zavar, valóban váltanod kellene.
Megjegyzem, én jelenleg diplomával is napi 10 órában dolgozom, és 70-ért... Szóval nem a diploma garancia a jó fizetésre.
De, ahogy leírtad, én sem nagyon hiszem, hogy neki más a jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!