Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? A barátnőm sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A barátnőm sose lesz 'túlképzett'.

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy sajnos még 21évesen is ott tart, hogy mondanám h gimi de csak szakmunkásképző suliba jár és még nincs meg az érettségije, és nem is tudom, hogy egyáltalán meglesz-e neki valaha. Most 11.-es és nem tudom mi lesz később..

Én se vagyok túlképzett, van egy okj-s szakmám 1éve dolgozok, és tervezem egykét további szakma megszerzését.. Az a bajom, hogy a jelek szerint nagyon max érettségije lesz, esetleg okj de egy nagy kérdőjel az egész.. Annyi szakképzett, akár diplomás ismerősöm van csajok, szinglik akiknek már van munkájuk stb, ergo velük lehetne tervezni idézőjelbe, mert vele is lehet csak épp nem úgy.. Azt meg megérheti, hogy nem akarok nyomorogni egész életembe ..

Szeretem a barátnőm, de ebben az esetben kénytelen vagyok elgondolkodni a váltáson, mert fölösleges folytatni, ha engem folyton zavarna, hogy 70ezerért gürcöl valahol 10órába és nem tudunk se félrerakni, se nyaralni elmenni semmi... Fél éves kapcsolat, szerintetek mennyi kéne még várnom?

2013. márc. 6. 12:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Most ne haragudj, de ha neked van egy szakmád, és tanulás céljából nem diploma a kitűzött cél, hanem valamilyen ugyanolyan szintű másik szakma, akkor te sem fogsz 80-100 ezernél többet keresni. A barátnőd érettségije magasabb végzettségnek minősülne mint a szakmunkás bizonyítványod, és elhelyezkedik valahol egy eldugott irodában akkor is fog annyit keresni min te.
2013. márc. 6. 12:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát Magyarba' nem is fogtok megélni.

Angliába ugyanezzekkel a papírokkal röhögve. Na jó nem röhögve, de sokkal jobban mint itt.

2013. márc. 6. 12:33
 3/17 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinek egyéni "elképzelés", hogy mit vár el a párjától. Ha te úgy érzed, hogy neked ez így nem megfelelő, akkor szakíts. De sokan inkább a szerelmet választják és nyomorognak egész életükben, ahelyett, hogy esélyt adjanak a jobb életre és egy másik (ugyanolyan) szerelemre.

Én a jó életet választottam, és "okos" barátnőt. Eredmény: szerelem van, pénz van, kikapcsolódás évente van. Szóval jól jártam.

2013. márc. 6. 12:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Érettségim is van, de neked biztos nincs ha nem vagy tisztába az OKJ-s szakma fogalmával.. Ugyanis annak megszerzésének feltétele Érettségi bizonyítvány.. Amúgy meg nem hiszem, hogy a mostani 150 nettómnál többet keresne...
2013. márc. 6. 12:36
 5/17 A kérdező kommentje:
3/4 , neked is hasonló problémád volt? Hogy sikerült megoldani, meddig vártál ? stb?
2013. márc. 6. 12:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, egy 4 diplomás diplomagyűjtögetőhöz képest én is "alulképzett" vagyok az 1 db. nyelvszakos tanári diplomámmal. Itt nem az a baj, hogy a barátnőd úgymond alulképzett, hanem az, hogy neki ennyi is elég, egyáltalán nincsenek ambíciói, nincsenek tervei. Én nem alapoznék egy ilyenre.
2013. márc. 6. 12:41
 7/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnálom, de ha Neked csak az a lényeg mit végzett el, hát ez elborzaszt. Nagy tévedésben vagy, hogy van diploma akkor fenékig tejföl az élet. Tapasztalatból tudom.

Viszont Te tudod mit váltsál, mert ez a lány soha nem lesz jó Neked!! Ezt most hidd el nagyon finoman fogalmaztam meg, mert legszívesebben mondtam volna Neked valamit. Nem mondták még, hogy az agy is lényeg. Az élethez az kell, az iskola kevés!!! N

2013. márc. 6. 12:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Én úgy látom nem a szakmai tudáson múlnak a dolgok, hanem az ismeretségeken, azon hogy vannak-e kapcsolatai az embernek.
2013. márc. 6. 12:42
 9/17 anonim ***** válasza:

Ha ez téged ennyire zavar, valóban váltanod kellene.

Megjegyzem, én jelenleg diplomával is napi 10 órában dolgozom, és 70-ért... Szóval nem a diploma garancia a jó fizetésre.

De, ahogy leírtad, én sem nagyon hiszem, hogy neki más a jövője.

2013. márc. 6. 12:44
 10/17 A kérdező kommentje:
Igen az agy a lényeg.. Most teljesen mind1, ha diplomával is 70ezret keres , mert pályakezdőként ez talán normálisnak mondható mert örüljél ha egyáltalán van valami.. De ha valakinek van diplomája akkor valamilyen szinten művelt is és nem kapanyél lóg ki a szájából... Pont ezt mondtam, hogy nem kell nekem diploma csak legyen meg az érettségi, meg az okj aztán majd lesz valami csak legyen a kezébe valami.. Mert ha egy gyárba szalag mellett talál munkát akkor azt nem fogom bírni... Amelett, hogy nyomorgunk és a premium sonka helyett a tesco value löncshúst kell megvenni amelett hogy nem haladunk semerre.. Én fejlődni akarok... Tudom most olyan vagyok mint 1 állat, hogy lesz*rok minden érzelmet és csak az számít ahova legjobb szaporodni, de hát ezvan.. Magyarországon élek
2013. márc. 6. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!