Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem fájdalommal jár,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem fájdalommal jár, csalódással stb, de hogy lehet ezt elfogadni, kezelni?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve jól megvagyunk a párommal. Tegnap volt egy kisebb orvosi beavatkozásom, megbeszéltük, h ma vesz ki szabit h "vigyázzon rám", hogy együtt legyünk, mert amúgy is alig tudunk együtt lenni, elég elfoglalt... Arról volt szó, h nálam alszunk, de elmegyünk de. hozzájuk, filmezünk meg ilyesmi, du a szokásos időben (3 óra után) elmegy edzeni. (gondoltam én akkor majd hazajövök) erre reggel ment a vacilálás, azt se tudta mit akar, mi legyen, mit csináljunk, mikor tanuljon, mikor menjen edzeni, és 9-kor hazament, mondván, h tanul, aztán megy edzeni. Hát mit ne mondjak, nagyon rosszul esett, mert nem ezt beszéltük meg, és ebből látom, h nem vagyok neki fontos, fontosabb az edzés meg minden más, pedig megbeszéltük, h a mai nap a miénk. Ez most nagyon meglepett, mert eddig ilyesmi nem történt. Mi erről a véleményetek? (az egész napos együttlétből konkrétan 2 óra lett meg majd még ha du. jön)

2013. júl. 5. 09:47
1 2
 1/15 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Hát van ilyen, hogy a tettek nem követik a nagy szavakat meg ígéretet. Minden probléma kezeléséhez először át kell látni azt, szóval az első lépést, hogy ezt szépen megbeszéled vele.
2013. júl. 5. 09:52
 2/15 ASOT ***** válasza:

Igen, ennyire egyszerű ahogy az első is írja, hogy kinyitod szépen a kicsi szád és elmondod ezt neki.

Aztán kiderül, hogy mit fog mondani és utána lehet majd gondolkodni a továbbiakban.

2013. júl. 5. 09:56
 3/15 A kérdező kommentje:
csak az a baj h tudom h nem adna semmiféle értelmes választ... ha mondanám neki, h figyu már meg volt beszélve, h a mai napot együtt töltjük és elég rosszul esett, h délelőtt hamar leléptél, akk mondaná erre h haladni akart tanulni, meg edzeni... én mondtam neki reggel azt is hogy jól van menjünk el hozzád én is viszem a saját tanulni valómat, erre rögtön rávágta h de ha hazamegyek én akk megyek edzeni is, ezzel jelezte hogy nehogy menjek vele...
2013. júl. 5. 09:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Tudod, ha a pasi megduja a csaját utánna le akar lépni, csak arra kellesz neki!
2013. júl. 5. 09:57
 5/15 A kérdező kommentje:
az a baj h nem akarok konfliktust és inkább csöndben tűrök, ez vt az előző kapcsolataimnál is, aztán 1x kibukik belőlem és akk elmondom h mi bánt...
2013. júl. 5. 09:57
 6/15 A kérdező kommentje:
ja most pont nem tudunk szexelni az orvosi beavatkozás miatt, szóval akk ez a baj, biztos máshoz ment, köszi!
2013. júl. 5. 09:58
 7/15 anonim ***** válasza:

Hallod drágám, de ha nem akar veled lenni, akkor nem akar... Ha itt sipákolsz akkor sem akar.... Ezért felesleges kérdőre vonnod, akkor sem fog megváltozni belül.

Viszont szerintem csak ennyi miatt azért ne legyél olyan rosszul. Megesik. Ha majd eléred, hogy nagyon jól érezze magát veled, akkor majd veled akar lenni. Szerintem összességében ennyit lehet erről mondani.

2013. júl. 5. 09:59
 8/15 A kérdező kommentje:
én nem akarok elérni semmit, ha ide jutott a kapcsolat hát ide jutott, én erőlködni nem fogok, inkább vagyok egyedül, minthogy vki miatt szomorkodjak.. ilyen dolgok után eléggé megváltozik a hozzáállásom a kapcsolathoz és nem tudom annyira komolyan venni.
2013. júl. 5. 10:02
 9/15 anonim ***** válasza:
Vaaagy tenni is lehet azért, hogy jobb legyen... (nem a másiktól várni) De hát aki nem akar erőlködni, csak vár a sülg galambra, az valóban, legyen egyedül.
2013. júl. 5. 10:07
 10/15 A kérdező kommentje:
nem várok a sült galambra de én 1 kapcsolatban sem fogok erőlködni ha a másik tök mást akar
2013. júl. 5. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!