Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetne belőled "kiszedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne belőled "kiszedni", hogy megcsaltad-e a párodat?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú.

Férjemmel 12 éve vagyunk együtt, 8 éve vagyunk házasok. 3 és fél éve voltunk együtt, mikor lefeküdt valakivel 1x. Ezt elmondta, nagyon bánta. Megbocsátottam, 1 év múlva összeházasodtunk. Született 1 kislányunk. 2,5 éves volt, mikor véletlenül rájöttem (előzmények- de nem kutattam utána), hogy a találka.hu-n regizett. Én is regiztem, megbeszéltem egy randit, és a közös kislányunkkal elmentem rá. Először nem értette a dolgot, majd mikor leesett neki, eleinte hallgatott, majd azt mondta, hogy nem akart semmit. Azért ment el a randira, hogy megnézze, milyen a lány, de megmondta volna, hogy nem akar semmit. Mivel én szerelmes voltam/vagyok és a kislányunkra való tekintettel, ezen is túlléptem. Viszont tudja, hogy egy megcsalást már nem tolerálnék.

Fél évvel később el kezdtem győzködni a kistestvér kérdéssel. (lányom is szerette volna nagyon) Több hónapig tartott, mire sikerült meggyőznünk. Olyan kifogásai voltak, hogy megint meghízom, nem biztos manapság a munkahely. Eredetileg 2-t terveztünk. Mikor összejött a baba, nem nagyon örült. 3 hónapos terhes lehettem, mikor szép lassan örülni kezdett neki. Na tényleg meghíztam nagyon. Utolsó hónapban már nem is akart szexet, mert hogy nem kíván már. Állandóan azt szajkózta, hogy már ilyen kövér maradok, soha nem fogok lefogyni.(lefogytam) Engem mindig azt mondta, azért szeret, mert én vagyok a gyerekei anyja. Valamint azt tervezte, ha 5-6 év múlva elég nagyok lesznek a gyerekek, elmegy Toszkánába, és ott fog lakni, persze nélkülünk.

Februárban kiment külföldre dolgozni, mikor a pici fél éves lett, azóta mintha kicserélték volna. Visszatért a szerelem. Azt mondta azért, mert rájött, milyen lenne nélkülünk élni. Felvetette, hogy töröljük magunkat a face-ről. Ezt nem értettem, mert én régi barátokkal, osztálytársakkal tartom rajta a kapcsolatot. Aztán nem rég az e-mailjei között (tudom a jelszót, ő mondta meg, mert pl biztosítást, ilyesmit én intézek róla) találtam face-es értesítést, benne 1 lánytól jövő üzikkel. Az is volt benne, hogy szeretlek. Rákérdeztem, nem mondott semmit. Most megint találtam tőle 3 üzit, hogy 1 hónapja nem írtál, meg ilyenek. (Külföldön nincs neki net)

Ja és mikor 8 hónapos terhes voltam, felvetette, hogy legyünk nyitott kapcsolatban, amíg 55 kg-ra le nem fogyok.(Jó vicc. Kinek kell egy terhes bálna, aztán gyermekágy, utána meg a baba miatt nem tudsz elszabadulni semerre, hogy kapcsolatod legyen.)Én belementem viccből, akkor nem is gondoltam még, hogy lehet neki valaki, akivel így lelkiismeret furdalás nélkül csinálhat bármit.

De most szöget ütött a fejembe, hogy vajon mi történhetett? Volt, hogy ott aludt haverjánál, bulizni is volt 1-2x, sokat dolgozott, ki tudja, akkor hol volt.

Tudom, hogy egy kapcsolat alapja a bizalom, de tudni akarom.

Hogy tudnám kiszedni belőle?

2013. júl. 4. 15:11
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Jelenleg havonta jön haza egy hétre, szóval nem sokat kéne elviselnünk egymást. Csakhogy tervben van, hogy pár hónap múlva költözünk utána. Ha ez bebizonyosodik, akkor nem hagyok itt mindent azért, hogy vele legyek. Havonta hazajön 1 hétre, együtt lesz a gyerekeivel, aztán azt csinál, amit akar. Meg én is..
2013. júl. 4. 15:56
 22/31 A kérdező kommentje:
Szerintetek rákérdezzek telefonon, vagy ott könnyebben kamuzik, és inkább személyesen kéne?
2013. júl. 4. 16:13
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp személyesen! Telefonba nagyon könnyű kamuzni!
2013. júl. 4. 16:53
 24/31 anonim ***** válasza:
Így van személyesen.. És ha kérdezi, hogy honnan tudod/miből gondolod, az nem számít csak tudod és kész, ne hagyd magad.
2013. júl. 4. 20:53
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki 3 hetet. Rákérdeztem telóban. Bevette, bevallotta, hogy 2x megcsalt. Lehet, hogy igaz, de lehet, hogy többször is. Nem tudom. Hogy lehettem ekkora lúzer?
2013. júl. 4. 21:15
 26/31 anonim ***** válasza:
Legalább tudod az igazat, és tőle hallottad. Most már azt kell eldöntened mihez kezdesz vele. És tényleg elég naiv voltál, de most már ne hibáztasd magad, inkább előre nézz.
2013. júl. 4. 21:19
 27/31 A kérdező kommentje:

Amióta kiment külföldre, tényleg megváltozott. 4 hónapja olyan volt a kapcsolatunk minden téren, mint még soha. De én már nem tudok többé bízni benne. Nem költözünk utána a gyerekekkel. Beadom a válást, visszaváltoztatom a nevem. Havonta 1x pár napra hazajön, ahhoz elég kultúrált vagyok, hogy ne csináljak balhét. A gyerekeivel lehet.

Én meg amint 2 éves lesz a pici, beadom bölcsibe, és visszamegyek dolgozni.

1 biztos, többet nem bízom meg pasiban. Keresek majd egy jó szexpartnert, akivel kielégítjük egymás igényeit, mikor a másik szeretné. És ennyi. De biztos nem nős lesz!!!!

2013. júl. 4. 21:33
 28/31 anonim ***** válasza:
Sok sikert és kitartást!
2013. júl. 5. 10:15
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. júl. 5. 10:30
 30/31 anonim ***** válasza:

Ez a csávó nem érdemel meg téged!

Tényleg buta vagy hogy egyáltalán szültél neki gyereket,persze nem a gyerek a hibás,de hogy mondhat egy férj ilyet a feleségének???

Ez egy kőbunkó paraszt :S

Ha van rá módod,hagy őt a 'csába..találsz jobbat.

Te is tudod hogy milyen természetű,ahogy a szavaidból kivettem.

Félsz a válaszoktól,ezért inkább ne is foglalkozz vele szerintem.

2013. júl. 5. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!