Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne belőled "kiszedni", hogy megcsaltad-e a párodat?
Kicsit hosszú.
Férjemmel 12 éve vagyunk együtt, 8 éve vagyunk házasok. 3 és fél éve voltunk együtt, mikor lefeküdt valakivel 1x. Ezt elmondta, nagyon bánta. Megbocsátottam, 1 év múlva összeházasodtunk. Született 1 kislányunk. 2,5 éves volt, mikor véletlenül rájöttem (előzmények- de nem kutattam utána), hogy a találka.hu-n regizett. Én is regiztem, megbeszéltem egy randit, és a közös kislányunkkal elmentem rá. Először nem értette a dolgot, majd mikor leesett neki, eleinte hallgatott, majd azt mondta, hogy nem akart semmit. Azért ment el a randira, hogy megnézze, milyen a lány, de megmondta volna, hogy nem akar semmit. Mivel én szerelmes voltam/vagyok és a kislányunkra való tekintettel, ezen is túlléptem. Viszont tudja, hogy egy megcsalást már nem tolerálnék.
Fél évvel később el kezdtem győzködni a kistestvér kérdéssel. (lányom is szerette volna nagyon) Több hónapig tartott, mire sikerült meggyőznünk. Olyan kifogásai voltak, hogy megint meghízom, nem biztos manapság a munkahely. Eredetileg 2-t terveztünk. Mikor összejött a baba, nem nagyon örült. 3 hónapos terhes lehettem, mikor szép lassan örülni kezdett neki. Na tényleg meghíztam nagyon. Utolsó hónapban már nem is akart szexet, mert hogy nem kíván már. Állandóan azt szajkózta, hogy már ilyen kövér maradok, soha nem fogok lefogyni.(lefogytam) Engem mindig azt mondta, azért szeret, mert én vagyok a gyerekei anyja. Valamint azt tervezte, ha 5-6 év múlva elég nagyok lesznek a gyerekek, elmegy Toszkánába, és ott fog lakni, persze nélkülünk.
Februárban kiment külföldre dolgozni, mikor a pici fél éves lett, azóta mintha kicserélték volna. Visszatért a szerelem. Azt mondta azért, mert rájött, milyen lenne nélkülünk élni. Felvetette, hogy töröljük magunkat a face-ről. Ezt nem értettem, mert én régi barátokkal, osztálytársakkal tartom rajta a kapcsolatot. Aztán nem rég az e-mailjei között (tudom a jelszót, ő mondta meg, mert pl biztosítást, ilyesmit én intézek róla) találtam face-es értesítést, benne 1 lánytól jövő üzikkel. Az is volt benne, hogy szeretlek. Rákérdeztem, nem mondott semmit. Most megint találtam tőle 3 üzit, hogy 1 hónapja nem írtál, meg ilyenek. (Külföldön nincs neki net)
Ja és mikor 8 hónapos terhes voltam, felvetette, hogy legyünk nyitott kapcsolatban, amíg 55 kg-ra le nem fogyok.(Jó vicc. Kinek kell egy terhes bálna, aztán gyermekágy, utána meg a baba miatt nem tudsz elszabadulni semerre, hogy kapcsolatod legyen.)Én belementem viccből, akkor nem is gondoltam még, hogy lehet neki valaki, akivel így lelkiismeret furdalás nélkül csinálhat bármit.
De most szöget ütött a fejembe, hogy vajon mi történhetett? Volt, hogy ott aludt haverjánál, bulizni is volt 1-2x, sokat dolgozott, ki tudja, akkor hol volt.
Tudom, hogy egy kapcsolat alapja a bizalom, de tudni akarom.
Hogy tudnám kiszedni belőle?
Te komolyan elhiszed, hogy nem csalt meg????
Ennyire hogy lehet vak és ostoba valaki?
Nevetséges! Hú, de felhúztam magam!
IQ-d lehet vagy 10 kb!
istenemistenem....áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
lőjetek le ezt nem lehet bírni
11-es. Köszi, ezt megjátszom.
Eddig ez az egy értelmes válasz jött.
Eddig annyira elfoglalt, hogy helyt álljak otthon anyaként, feleségként, háztartásbeliként, a munkámban, hogy abszolút nem volt sem időm, sem energiám ilyeneken gondolkodni. Lehet, túl későn esett le.
Most mihez kezdjek?
Gondolom ezeket gondolod most. Szerintem mindenképp gondold át, hogy mit szeretnél.
Aztán szembesítsd azzal, amit sejtesz, mintha tudnád.
A kérdésed csakugyan az h hogy lehet kiszedni belőle a hazugságot, de nem lehet szó nélkül elmenni ezek a dolgok mellett. Lehet h én vagyok a h***e, vagy csak még fiatal vagyok (21) de ha engem megcsalnak én utána fix h nem fogom feleségül venni az illetőt. Igen értem én h szerelem meg ilyenek, végülis minden ember más meg nem tudhattad.. Ha kiderül h megcsalt megint akkor elhagyod? Vagy mit fog változtatni ez? Mert ha be is vallja de már megtette többször kétlem h leállna. (ha eddig így alakultak a dolgok nem hiszem h most hirtelen "mintacsalád" lesztek és ennek egyedül a gyerekek fogják meginni a levét..sajnos vannak tapasztalataim ebben a témában)
De h válaszoljak is mond meg neki h lelépsz a gyerekekkel és vagy bevallja vagy ennyi volt. (ez csak egy opció amivel nem értek egyet de azért leírtam, nem tudom h az jobb e ha nincs apja a gyermekeknek vagy ha egy rossz apja van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!