Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek mit tegyek? Bizonytalan vagyok.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, történetesen a szomszédom. Már hét éve ismerem és én mindig is valamivel többként tekintettem rá, mint barát. Meg szeretném mondani neki, de nem merem. Félnék újra a szemébe nézni. Nem merem elmondani, mert vége lenne a barátságunknak. Volt egy hasonló esetem, azzal a különbséggel, hogy a srác egy paraszt volt. Ő nem az. Szóval légyszi segítsetek. 14-18 éves fiúk válaszát várom. Ti mit reagálnátok arra, ha egy lány megírná? Tudnátok rá továbbra is barátként nézni? Kerülnétek? Amúgy egész jól, vagyis nagyon jól kijövök vele, de nem tudom mi történne, ha megtudná.

2013. júl. 1. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Mond meg neki. Ha ő nem úgy gondol rád akkor legalább fogod tudni. Attól még barátok maradhattok. De személyesen mond meg és ne facebook-on mert az gáz.

18/F

2013. júl. 1. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kövesd el ezt a hibát, ne mondd meg neki. Inkább finoman küldj jeleket és figyeld meg, hogy hogy reagál. Ha ő nem úgy érez, ahogy te, gondolhat, amit akar. Ellenben, ha felkínálkozol neki, tényleg előfordulhat, hogy nem fogsz tudni a szemébe nézni.

Fura egy világban élünk, hogy a fiúk átadják (átadnák) a kezdeményezést a lánynak. Hol van az már, amikor ők udvaroltak nekünk?

33/N

2013. júl. 1. 20:25
 3/5 Emberek ***** válasza:

OFF: "Fura egy világban élünk, hogy a fiúk átadják (átadnák) a kezdeményezést a lánynak. Hol van az már, amikor ők udvaroltak nekünk?"

azért nem teljesen van ez így. túl nagy az általánosítás! :) igaz fele olyan idős vagyok mint te, de amelyik fiúban van tartás, méltóság, és bátorság az igenis kezdeményez. ilyen vagyok én is (nem ego, visszajelzések)

ON: szerintem elmondhatod neki, mert végülis ha ő nem érez irántad semmit legalább tudod. én is voltam ilyen helyzetben, de én nem mondtam el neki, hogy mit érzek iránta. én is féltettem a barátságunkat, így emésztettem magam miatta, míg egyszer túltettem magam rajta. ha érdekel a teljes sztori nyugodtan írj privátot szívesen válaszolok

2013. júl. 1. 20:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Rendben, biztassátok csak, ha szerencséje van, talán nem sérül le a kicsi lelke az első félresikerült próbálkozástól :SSS
2013. júl. 1. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Nincs itthon, Apjánál van. Nem tudom személyesen megmondani, különben én is azt tenném amúgy, mert én sem szeretem a face-t.
2013. júl. 2. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!