Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit tegyek? Nagyon bizonytalan vagyok! (fiúk elsősorban)
Szerintem még ne szakíts vele...:(
Megértem ,hogy miért nem akarod megbántani őt.
Amúgy hogy tudsz belezúgni olyanba, akit nem is ismersz?
Nem csak fellángolásról van szó? Mert ha igen, akkor próbálj ne a közelébe lenni, hogy elfelejtsd...
HA nem megy, akkor kicsit később közölheted a barátoddal, amikor nem lesz neki annyira rossz.
nem értek egyet a rendesfiuval...
most jobb ülni a meleg ka.kában??
figyelj! a legrosszabb amit tehetsz,hogy csak azért vagy vele,mert sajnálod! hidd el, ha őszinte vagy azt jobban fogja értékelni, mint azt hogy átvered és érzelmek nélkül,szánalomból vagy vele.nehéz,nehéz,de nagy levegő és tul kell esni rajta. sajnos a szakítás már csak ilyen...ritka az,hogy vki nem bántódik meg...de mérlegelni kell, hogy mivel bántod jobban.pláne,hogy már te sem szereted és másvalakivel lennél szívesebben.tudom,nem akarsz önző lenni, de gondolj magadra is, az még nem önzőség.nincs több indok,hogy miért ne lépnél! majd idővel megenyhül és elfelejt,ha meg nem, akkor az is csak őt minősiti,és kiderül,hogy mégsem olyan mint gondolod(remélem nem igy lesz);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!