Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves kapcsolat, haldokló nemi élet. Van segítség?
8-as, mindenféle képen megfogadom a tanácsod, mind ezt már fentebb is írták. Most megint fellángolt a lelkesedésem. :)
Olyan szomorkásan, letörve írtam ki a kérdést, de egyre bizakodóbb vagyok. Lehet, hogy csak rosszul közelítettem na meg beletörődtem és vártam a sült galambot. :)
26 éves (gondolom nő)
Értem én az álláspontodat és talán meg is értem, hogy miért tartod ezt undorítónak. De akkor miért kezdted el a kapcsolatot? Gondolom már akkor is zavart az ilyen hozzá állás. Eleve rossz következtetést vontál le a szituációról. Pl. a négy közül 2 engem szedett fel és esze águkban sem volt komoly kapcsolatot alakítani. Az egyik amelyik tartósabb volt, csak a szex miatt működött. Én a páromért (mellett) rengeteget változtam, mondhatni teljesen új ember lettem. Nem csak ezen a téren. Azért mert valaki valamilyen volt régen azért mindig köpködni kell rá?
Illetve miért kapom mindig zárójelbe a férfit? :)
Ennek kapáltak szerintem, a vágyaidról meg ne mondj le, mert annak később fogjátok inni a levét mindketten!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!