Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 4 éves kapcsolat, haldokló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdező és Válaszoló kérdése:

4 éves kapcsolat, haldokló nemi élet. Van segítség?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok, a párom 26. Négy éve vagyunk együtt, már az első héten össze is költöztünk. Ez a kapcsolatom előtt igazán nagy volt az étvágyam, ami a sexet illeti. Volt, hogy 3-4 "kapcsolatom" volt egyszerre, részemről mindegyik a sexre épült. Csaltam az egyiket a másikkal stb. A mostani páromat a 4 év alatt nem csaltam meg semmilyen módon se. Szeretjük, tiszteljük és becsüljük egymást. De a nemi életünk az egyre jobban halad a nulla felé. Eleinte vitáztunk is ezen (főleg én) de mára már belenyugodtam, sőt jelentősen csökkent a vágyam is. A párom 10-ből 9-szer szerintem csak azért bújik össze velem , hogy nekem örömöt okozzon. Valahogy őt nem érdekli a sex. Én szeretem az új és izgis dolgokat de ő inkább az alap és hagyományos sexet akarja (eleinte próbálkoztam is sok mindennel de mára már semmi extra), azt is úgy, hogy tudjuk le gyorsan és kész. Nagyon szeretem, de nekem mégis ott vannak a vágyaim, amik egyre szűkülnek és csökkennek. Nem akarom elhagyni, se megcsalni. Inkább lemondok a vágyakról de ha tudtok jó tanáccsal szolgálni annak örülnék.

2013. júl. 1. 12:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8-as, mindenféle képen megfogadom a tanácsod, mind ezt már fentebb is írták. Most megint fellángolt a lelkesedésem. :)

Olyan szomorkásan, letörve írtam ki a kérdést, de egyre bizakodóbb vagyok. Lehet, hogy csak rosszul közelítettem na meg beletörődtem és vártam a sült galambot. :)

26 éves (gondolom nő)

Értem én az álláspontodat és talán meg is értem, hogy miért tartod ezt undorítónak. De akkor miért kezdted el a kapcsolatot? Gondolom már akkor is zavart az ilyen hozzá állás. Eleve rossz következtetést vontál le a szituációról. Pl. a négy közül 2 engem szedett fel és esze águkban sem volt komoly kapcsolatot alakítani. Az egyik amelyik tartósabb volt, csak a szex miatt működött. Én a páromért (mellett) rengeteget változtam, mondhatni teljesen új ember lettem. Nem csak ezen a téren. Azért mert valaki valamilyen volt régen azért mindig köpködni kell rá?

Illetve miért kapom mindig zárójelbe a férfit? :)

2013. júl. 1. 14:13
 12/12 kolosszus22 ***** válasza:

Ennek kapáltak szerintem, a vágyaidról meg ne mondj le, mert annak később fogjátok inni a levét mindketten!

26F

2013. júl. 1. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!