Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves kapcsolat, haldokló nemi élet. Van segítség?
Szia Hát nekem 8 évig volt barátnőm én szintén 27 vagyok nálunk a szexuális élet a kapcsolat felfrissítése után helyrejött
Próbáld valahogy éreztetni vele, hogy még fontos Mozduljatok ki egy kicsit szervezz programot mert lehet az a baj, hogy, megszokta, hogy vagy . . . és elaposodott a kapcsolat
De ez csak az én véleményem =)
Megszoktuk beszélni a problémákat. Ez is volt már terítéken, volt egy kis halovány fellángolás benne de gyorsan ki is hunyt. Én abban reménykedem, hogy idővel ez változni fog de gondolom ez csak hiú ábránd. Ez annyira patt helyzet! :(
Esetleg párterápián vagy szexológus segíthetne változtatni?
Óóó. :(
Ezt miért írtad?
5-ös! Ó az isten bárányát neked. Hány éves vagy?
Szerintem is jót tesz majd egy kis ital. Mozduljatok ki a szabadba. Ne csak monnd neki, hogy szereted, hanem tudasd is vele. Esetleg rendszeresen feküdjetek le, ne össze vissza pl péntekenként... (nem tudom, mikor csináljátok)
remelem nem irtam nagy hülyeségeket...
Onnan gondolom, hogy én is voltam ilyen "férfi" mellett. Ugyanilyen dolgokat csinált, mint te - egyszerre több nő, rengeteg egyéjszakás is volt közte.
Sosem voltam féltékeny, de mellette szinte nulla volt a szexuális vágyam, míg más férfi mellett napi 2 szeretkezés volt az alap.
Egyszerűen taszító, ha egy "férfinak" annyit jelent a szex, hogy több kapcsolata van egyszerre, ami csak szexre épül.. Ez a nőknek ellenszenvet vált ki, és lehetséges, hogy így csattan, hogy nagyon keveset szexel veled.
Én elhagytam azt a páromat, pont ezért. Visszataszító, ha belegondolok, hogy hány nőt kényeztetett ugyanúgy, mint engem, ráadásul semmit sem jelentettek számára, hány nőbe élvezett bele...
26 éves vagyok, és nem vagyok prűd.
De ezt addig nem érthetitek, amíg nem volt egy ilyen párotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!