Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 4 éves kapcsolat, haldokló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdező és Válaszoló kérdése:

4 éves kapcsolat, haldokló nemi élet. Van segítség?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok, a párom 26. Négy éve vagyunk együtt, már az első héten össze is költöztünk. Ez a kapcsolatom előtt igazán nagy volt az étvágyam, ami a sexet illeti. Volt, hogy 3-4 "kapcsolatom" volt egyszerre, részemről mindegyik a sexre épült. Csaltam az egyiket a másikkal stb. A mostani páromat a 4 év alatt nem csaltam meg semmilyen módon se. Szeretjük, tiszteljük és becsüljük egymást. De a nemi életünk az egyre jobban halad a nulla felé. Eleinte vitáztunk is ezen (főleg én) de mára már belenyugodtam, sőt jelentősen csökkent a vágyam is. A párom 10-ből 9-szer szerintem csak azért bújik össze velem , hogy nekem örömöt okozzon. Valahogy őt nem érdekli a sex. Én szeretem az új és izgis dolgokat de ő inkább az alap és hagyományos sexet akarja (eleinte próbálkoztam is sok mindennel de mára már semmi extra), azt is úgy, hogy tudjuk le gyorsan és kész. Nagyon szeretem, de nekem mégis ott vannak a vágyaim, amik egyre szűkülnek és csökkennek. Nem akarom elhagyni, se megcsalni. Inkább lemondok a vágyakról de ha tudtok jó tanáccsal szolgálni annak örülnék.

2013. júl. 1. 12:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia Hát nekem 8 évig volt barátnőm én szintén 27 vagyok nálunk a szexuális élet a kapcsolat felfrissítése után helyrejött

Próbáld valahogy éreztetni vele, hogy még fontos Mozduljatok ki egy kicsit szervezz programot mert lehet az a baj, hogy, megszokta, hogy vagy . . . és elaposodott a kapcsolat

De ez csak az én véleményem =)

2013. júl. 1. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Sztem ez így elég nehéz lesz. Úgy h őt nem érdekli és nem akar új dolgokat kipróbálni, szinte esélytelen. Mi szoktunk új pózokat kipróbálni, segédeszközöket, szembekötősdit is próbáltuk.... stb. De ehhez ketten kellettünk. Ha csak az egyikünk akarja akkor nem tudjuk feldobni a dolgot. Beszélj vele. Mond meg h téged ez zavar és h próbáljatok ki valamit. Kérdezd meg h nincs-e valami ami az ő fantáziáját izgatja.
2013. júl. 1. 13:05
 3/12 A kérdező kommentje:

Megszoktuk beszélni a problémákat. Ez is volt már terítéken, volt egy kis halovány fellángolás benne de gyorsan ki is hunyt. Én abban reménykedem, hogy idővel ez változni fog de gondolom ez csak hiú ábránd. Ez annyira patt helyzet! :(

Esetleg párterápián vagy szexológus segíthetne változtatni?

2013. júl. 1. 13:11
 4/12 anonim ***** válasza:
próbáljatok ki új helyszíneket, lepd meg egy borivós estével, főzz neki vmi vacsit. és akkor lehet h a kedv is megjön:) nálam legalábbis ez be szokott jönni:)
2013. júl. 1. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Ilyen múltú "férfi" mellett nekem sem lenne nagy kedvem szexelni.
2013. júl. 1. 13:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Óóó. :(

Ezt miért írtad?

2013. júl. 1. 13:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha ez zavarná akkor valószínűleg a kapcsolat más területein is problémát jelentene, illetve soha nem éreztem úgy, hogy a múltunk bármiben is befolyásolta volna a jelenünket.(persze a témához kapcsolódóan)
2013. júl. 1. 13:51
 8/12 anonim ***** válasza:

5-ös! Ó az isten bárányát neked. Hány éves vagy?

Szerintem is jót tesz majd egy kis ital. Mozduljatok ki a szabadba. Ne csak monnd neki, hogy szereted, hanem tudasd is vele. Esetleg rendszeresen feküdjetek le, ne össze vissza pl péntekenként... (nem tudom, mikor csináljátok)

remelem nem irtam nagy hülyeségeket...

2013. júl. 1. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Onnan gondolom, hogy én is voltam ilyen "férfi" mellett. Ugyanilyen dolgokat csinált, mint te - egyszerre több nő, rengeteg egyéjszakás is volt közte.

Sosem voltam féltékeny, de mellette szinte nulla volt a szexuális vágyam, míg más férfi mellett napi 2 szeretkezés volt az alap.

Egyszerűen taszító, ha egy "férfinak" annyit jelent a szex, hogy több kapcsolata van egyszerre, ami csak szexre épül.. Ez a nőknek ellenszenvet vált ki, és lehetséges, hogy így csattan, hogy nagyon keveset szexel veled.

Én elhagytam azt a páromat, pont ezért. Visszataszító, ha belegondolok, hogy hány nőt kényeztetett ugyanúgy, mint engem, ráadásul semmit sem jelentettek számára, hány nőbe élvezett bele...

2013. júl. 1. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:

26 éves vagyok, és nem vagyok prűd.

De ezt addig nem érthetitek, amíg nem volt egy ilyen párotok.

2013. júl. 1. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!