Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg szeret? Vagy hazudik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csicskamacska kérdése:

Tényleg szeret? Vagy hazudik? Miből tudom?

Figyelt kérdés
a barátommal majd egy éve vagyunk együtt (Ő 20 én 16 éves vagyok) és rengeteg vitánk volt sokszor külön mentünk de volt, hogy sírt (ezt én is láttam..) meg várt rám nagyon sokat sok téren..de nem rég nagyon össze vesztünk kibékültünk és lefeküdünk, de előtte tudtam meg hogy mikor külön voltunk ugyan akkor próbálkozott lányoknál de én ezt nem tettem fiúkkal és ez rosszul esett meg azt is hallottam hogy az utóbbi időben hogy beszél rólam, meg amúgy nagyon féltékeny típus..betegesen az..de szex előtt kétszer is elmondta hogy szeret..most tényleg szeret vagy mivan már??

2013. júl. 1. 11:17
1 2
 11/16 Kérdező és Válaszoló ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi lennék majd a végkimenetelre.
2013. júl. 1. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
én vok az első válaszoló-mi az h miért kellene vele szakítanod? ezt komolyan kérdezed?????
2013. júl. 1. 13:09
 13/16 A kérdező kommentje:
igen komolyan..de már én is látom sajnos még én próbáltam ezt megmenteni mint valami kutya komolyan..találkoztunk és még ő mondja nekem hogy hagyjam..hát mondtam hogy hagyom és hazament ...szeretnék valakivel boldog lenni és azt hittem vele lehetek az. soha senkivel nem tettem rosszat..de már barátaim se nagyon vannak valahogy elvesztettem mindenkit..nem tudom hogy építsem fel újra az életemet:'(
2013. júl. 1. 14:53
 14/16 Kérdező és Válaszoló ***** válasza:
100%
Sokszor ilyen az élet. Jönnek mennek az emberek az életünkben, van aki ott hagyja a nyomát van akire nem is emlékszünk. Ne a szomorkodással és a mi lett volna ha... töltse ki az életed. Rengeteg minden áll még előtted. Ha tényleg véget vetettél ennek a "kapcsolatnak" akkor hadd legyek az első aki gratulál! :)
2013. júl. 1. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"barátok jönnek-mennek, ellenségek szaporodnak"

Sipirc bulizni :-)

Szedd össze magad, mert nem áll meg a világ. Egy ilyen után nehogy sirjál már...

Keress rá erre: Anonim MC - A bódogságho'

Ertelmezd, én is megszoktam hallhatni mikor "bajban" vagyok

2013. júl. 1. 16:03
 16/16 anonim ***** válasza:
szerintem cseréld le. próbálkozzás normális faszi kereséssel. lehet h 30 éves korod fölött fogod megtalálni, akivel minden jó lesz.
2013. nov. 10. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!