Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor szeret vagy hazudik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Most akkor szeret vagy hazudik?

Figyelt kérdés
4 honapja vagyunk eggyütt én 23 a barátnöm 21 éves én dolgozom ö még tanul de az idén végez .Általában minden 2-dik héten találkozunk ,közbe meg msn vagy telon tartjuk a kapcsolatot.Én nagyon szeretem ö is azt mondta.De ma 3 orája volt ugyhogy kb 12-re otthon volt én dokinál voltam ugyhogy én is 1 re hazaértem telon beszéltem közbe vele mikor végeztem a dokinál .És mondtam neki ha lessz szabadideje csörgessen meg is felhivom .Na az a lényeg hogy mivel kérdeztem töle hogy mit csinál otthon és azt mondta semmit akkor nem értem hogy arra mért volt ideje hogy iwiwre felmenjen és engem meg ne csörgessen meg .Vagy csak hazudik hogy szeret és közbe mással is kavar ?Sajnos én csak 6 kor jöttem géphez és most láttam hogy iwiwen fenn volt.Szerintetek tapasztalatok szerint mit gondoltok?
2011. febr. 4. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyenek ezek a lányok. Lehet, hogy egy kis szabadságra vágyott. Lehet, hogy arra, hogy te felhívd.

Ettől még szerethet, csak most ilyen hangulata volt,hogy inkább egyedül lenne. Ne aggódj, ne képzelődj, mert az tönkretesz mindent.

2011. febr. 4. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen ritkán találkoztok akkor elég bizonytalan egy kapcsolat... Szerintem azon hogy nem hívott nem kéne megsértődni ő dönti el hogy mennyire fontos a kapcsolat nem hinném hogy megcsal lehet hogy épp nem volt kedve beszélni veled mert egy kis nyugira volt szüksége de azért arra rákérdezhetnél hogy ő mennyire komolyan gondolja...
2011. febr. 4. 18:18
 3/6 A kérdező kommentje:
egyszer már megbeszéltük és azt mondta nem akar elvesziteni de van hogy elég ritkán tudunk beszélni telon is mint pl ezen a héten és én allig várom hogy halljam a hangját akkor ö nem igy van vele?
2011. febr. 4. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Jajj ne reagáld már ennyire túl megmondta hogy szeret hagyd már ezt a hülyeséget inkább örülj neki és próbálj vele többet talizni!
2011. febr. 4. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én ma pont igy jártam...elment bevásárolni, aztán elötte mondta h szol ha hazaért...láttam mikor elérhetös lett,de nem szoltam rá,megvártam mig ö jelez.Eltelt kb. fél ora a kettö között.Én is filozgattam h akkor most mégse vagyok ennyire fontos v mi?! de mondta h kipakolt meg átöltözött..

Lehet ö is ugy volt h egy kis szusszanatra volt szügsége csak! :)

2011. febr. 4. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt még hozzátenném h nálunk manapság sokszor volt olyan ha nem voltam fenn és nem mentem fel "x" ideig akkor rámcsörgött h mi van velem meg minden okés-e :)

Aggodott értem :)

2011. febr. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!