Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeret vagy hazudik?
Ilyenek ezek a lányok. Lehet, hogy egy kis szabadságra vágyott. Lehet, hogy arra, hogy te felhívd.
Ettől még szerethet, csak most ilyen hangulata volt,hogy inkább egyedül lenne. Ne aggódj, ne képzelődj, mert az tönkretesz mindent.
Én ma pont igy jártam...elment bevásárolni, aztán elötte mondta h szol ha hazaért...láttam mikor elérhetös lett,de nem szoltam rá,megvártam mig ö jelez.Eltelt kb. fél ora a kettö között.Én is filozgattam h akkor most mégse vagyok ennyire fontos v mi?! de mondta h kipakolt meg átöltözött..
Lehet ö is ugy volt h egy kis szusszanatra volt szügsége csak! :)
Azt még hozzátenném h nálunk manapság sokszor volt olyan ha nem voltam fenn és nem mentem fel "x" ideig akkor rámcsörgött h mi van velem meg minden okés-e :)
Aggodott értem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!