Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik, ha nem szeret?
Figyelt kérdés
Van 1 pasi,akivel párszor lefeküdtem,nagyon szeretem,de azt mondta,h ö nem akar többet. Viszont szoktunk msnezni,és ott olyan,mintha érezne valamit... Most kibékült az exével,de mikor rákérdeztem,letagadta. De ha nem érez semmit,miért tagadta le?2009. jún. 2. 12:32
1/8 anonim válasza:
Lehet,hogy csak szeretőt,szexpartnert keresett,a te személyedben megtalálta!Vagy nem akar megbántani,mert tudja,hogy szereted!
2/8 anonim válasza:
Mert az ilyen nőcsábászok általában nagy hanglerek. Sokszor azt se lehet elhinni, amit kérdeznek.
3/8 A kérdező kommentje:
Arra egy kicsi esély sincs, hogy valahol mélyen ő is szeret?
2009. jún. 2. 12:39
4/8 anonim válasza:
Minek feküdtél le vele? Megérdemelted hogy kihasznált :D
5/8 anonim válasza:
Ha szeretne sztem,akkor nem az exel békült volna ki,hanem veled lenne:(
Vagy jó neki hogy a csaja mellett van egy másik "biztos" pont,ha esetleg szétmennek,mehet hozzád...
6/8 A kérdező kommentje:
:'( Már régóta nem feküdtünk le,csak msnen szoktunk beszélni.
2009. jún. 2. 12:45
7/8 anonim válasza:
Ezt neked kell érezni, de én az elmondottak alapján nem látom úgy, hogy szeretne. Szerintem is csak egy biztos pont vagy az életébe, esetleg barát, aki iránt vonzódik, de nem szeretne megbántani azzal, hogy elmondja ezt neked, mert talán fél, hogy a kapcsolatotok bánja.
8/8 A kérdező kommentje:
Lehet,h el kéne öt felejtenem. :'( Hiába probálom elhitetni magammal,h egyszer megszeret,uyse fog. :'( Az elöbb rákérdeztem,h miért tagadta le,h kibékültek,azt mondta,h sose voltak rosszba. :S
2009. jún. 2. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!