Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret? Vagy hazudik? Miből tudom?
Részemről tuti biztos, hogy szakítanék vele. Olvass a sorok között. Ahogy így röviden vázoltad a helyzetet, rögtön látszik a szitu: -"rengeteg vitánk volt sokszor külön mentünk" Egy év elteltével sem vagytok közös hullámhosszon.
-"próbálkozott lányoknál de én ezt nem tettem fiúkkal" Ebből látszik, hogy kinek fontosabb a másik, ki szeretné jobban ezt a kapcsolatot.
-"de szex előtt kétszer is elmondta hogy szeret" Persze, a punciért bármit. (elég tipikus)
Értelmes lánynak tűnsz csak kicsit naiv vagy. Hagyd ott és ne is foglalkozz többet vele. Találsz olyat aki tényleg szeret.
Egyre aranyosabbnak tűnsz nekem, egyszer még biztos nagyon boldoggá teszel valakit. Csak ne az érzéseid vezessenek (amik a hormonjaid miatt most amúgy is elég hevesek) :)
Hallgass inkább az eszedre. Gondolom te is tudod a választ, csak megerősítést vártál itt az oldalon is. Legyél okos. :)
Ej kislány! Ez nem mehet igy sokáig. Engem mindig feltud idegesiteni egy ilyen történet... Elnézést, de a nők nagyon buták mikor szerelmesek.
Hagyd ott, legalább a kedvemért. Léci irj ha vége lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!