Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg szeret, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szeret, vagy csak hazudik?

Figyelt kérdés

Szóval van egy férfi, akinek elég régóta van kapcsolata. Nem rég ismerkedtünk meg, és úgy alakult, hogy a szeretője lettem, bár úgy beszéltük, hogy nem szerető, hanem egy másik kapcsolat. Elég sokat beszélgetünk, találkozunk is, amikor el tud szabadulni. Ez a kapcsolat nem túl régóta tart. Azt mondta szeret. Szerelmemnek, szépségemnek szólít. Amikor szexelünk többször is a fülembe súgja, a szemembe mondja, hogy szeret... Létezhet, hogy ennyi idő alatt belém szeretett? Vagy nem gondolja komolyan, csak úgy mondja? Tudom, hogy nem helyes, szóval kíméljetek a jó nagy r*banc vagy, és hasonló kommentektől!

Köszönöm a válaszokat! 25/N

2012. jún. 14. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a másik barátnőjét... -.-

Egyébként a franc se tudja. Azt biztos szereti, hogy szexeltek, dehogy téged is... akkor nem ilyen álszent suttyó paraszt módon intézné a dolgokat. Szerintem.

2012. jún. 14. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
EZ EGY NAGY VAKÍTÁS! nehogy bedőlj neki... vagy hát már bedőltél.... de kizárt hogy ilyen könnyen beléd szeretne és különben is én nem jönnék össze nős pasival mert milyen férfi az ilyen? keress magadnak egy normális embert NEM VAGY RÁSZORULVA!!
2012. jún. 14. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Én nem tudom... tudom, hogy nem vagyok rászorulva, és mással is lehetnék, de nem akarok senkihez sem kötődni, most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Ez a férfi pedig nem csak szexelni jön, hanem van, hogy eljön hozzám megnézni egy filmet, szeretgetni, vagy csak egy puszira, egy ölelésre... ezért is kérdeztem meg, mert nem tudom ezt mire véljem..
2012. jún. 14. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogyha nem csak sexre vagy jo neki akkor :) lehet, hogy kezd irantad erezni valamit, nyilvan valo, hogy a "baratnojevel" nem tul jo a kapcsolatuk, ha az lenne/lett volna te nem jottel volna keppbe .:) szerintem, ket embert egyszerre szeretni nem lehet .:) vagy teged vagy ot .:) en a helyedben valasztas ele allitanam, valasszon vagy az a lany/no vagy te.. ne engedd magad elnyomni.. ennyit nem er .. es tenyleg nem szorulsz ra.. ha azt mondja, hogy szeret valalja fel.. ne az arnyeka legyel .:)
2012. jún. 16. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!