Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit rontottam el? 30/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el? 30/l

Figyelt kérdés
A párommal 2 évet voltunk együtt, az 1. évbe csak titokba találkozgattunk mivel felesége volt, mikor kiderült a románcunk ő akkor sem volt hajlandó nyíltan felvállalni a kapcsolatunkat, mivel az édesanyja gyűlölt engem.. én bele törődtem , már szinte többet voltam az ő lakásába mint a sajátomba, később a lányomat is elfogadta. Minden 'happy' volt, semmi nézet eltérés sem adódott. Egyik szombaton pont arról beszélgettünk h ideje lenne össze költözni és gyereket vállalni. De ő vasárnap elment bulizni ahol verekedésbe keveredett.. és egy fiatal lány barátját verte meg.. másnap a csaj megjelent a barátom lakásán h megbeszéljék ezt az egész verekedős dolgot. de közbe össze gabalyodtak és lefeküdtek egymással. én kiborultam és még aznap szakítottam.. a barátom csak ennyit mondott a lánynak elöttem: 'most már nyugodtan dughatunk' egy hét után a csajszi már nála is lakik

2013. jún. 29. 13:52
1 2
 11/12 The Other ***** válasza:

Engem inkább az akaszt ki, hogy komolyan nem tudod, hogy hol rontottad el???

Jól leírták fentebb: ha valaki már a feleségét is xarba nézni, ráadásul emellett téged is xarba néz, mivel egy évig a feleségét is "kezelgette" rajtad kívül, ráadásul lebukás után se mert nyíltan felvállalni. Mégis mit vársz? 30 évesen több eszed is lehetne, mint azt hinni, hogy ebből bármi tartós lesz. Már 70-es IQ-val is lehet sejteni, hogy egy ilyen alak rögtön tovább áll, ahogy felbukkan egy fiatalabb/bögyösebb csaj, aki hajlandó vele kufircolni.

Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy a szakítás előtt nem feküdt-e le a másik csajjal (csak akkor még "nem nyugodtan")...

Ha ezek után sem tiszta, leírom 3 pontba, amiknek külön-külön is meg kellett volna szólaltatniuk a kis csengettyűt:

1. Nős hapsival kezdtél.

2. Ezek után nem hagyta ott a feleségét még egy évig. (Ha esetleg mégis akart volna tőled komolyabbat, akkor pár hónap után illik kilépni a befuccsolt házasságból, de ez itt nem állt fent). És te ezt hagytad...

3. Lebukás után sem mert nyíltan felvállalni. És te ezek után is vele maradtál.

2013. jún. 29. 16:21
 12/12 anonim ***** válasza:
du*gtál egy férjes pasival, majd később úgy jártál mint az exe. azt hiszem ez a sors fintora :)
2013. jún. 29. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!