Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt miért tehette meg? Mit rontottam el?
Tipikus nő pffft.
Én a helyedbe így csak néha amikor kedvem van baszogatnám mert akkor már te is tedd meg ha más is.
De semmiképp ne engedd hogy a balfék visszasírja magát :\
Szia!
Én lány vagyok, ha már így hozzánk szól a kérdés. :D Szerintem nagyon jól tetted, hogy kidobtad. Lehet, hogy úgy gondolta, nagy biztonságban van melletted, úgyse fogok őt kidobni. Ne legyen lelkifurkád! Nekem most van barátom, de sose tudnám megtenni vele azt, amit leírtál. Egyszer, mikor még nem jártunk, csak, hogy féltékennyé tegyem egy sráccal flörtöltem, ő pedig teljesen hirtelen megcsókolt, és akkor is bűntudatom volt, pedig nem jártam senkivel.
Velem is megtörtént sajnos ez a dolog azzal a különbséggel, hogy én részegen egy bulin smároltam mással. Kikapcsolt az agyam. A mi kapcsolatunkkal semmi probléma nem volt legalábbis részemről. Nagyon szerettem a párom. Mégis megtörtént. Hányni tudnék magamtól, hogy ezzel elvesztettem azt az embert aki a legtöbbet jelentette nekem. Nem mondok itéletet a barátnőd felett éppen ezért mert tudom, hogy igenis megtörténhet akkor is ha szeretted a másikat.
De ne vádold magadat se! Nem te vagy a hibás, mindent megadtál a barátnődnek. Talán eleve ilyen a beállitódása, a hűséghez, párjához való hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!