Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit rontottam el? 30/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el? 30/l

Figyelt kérdés
A párommal 2 évet voltunk együtt, az 1. évbe csak titokba találkozgattunk mivel felesége volt, mikor kiderült a románcunk ő akkor sem volt hajlandó nyíltan felvállalni a kapcsolatunkat, mivel az édesanyja gyűlölt engem.. én bele törődtem , már szinte többet voltam az ő lakásába mint a sajátomba, később a lányomat is elfogadta. Minden 'happy' volt, semmi nézet eltérés sem adódott. Egyik szombaton pont arról beszélgettünk h ideje lenne össze költözni és gyereket vállalni. De ő vasárnap elment bulizni ahol verekedésbe keveredett.. és egy fiatal lány barátját verte meg.. másnap a csaj megjelent a barátom lakásán h megbeszéljék ezt az egész verekedős dolgot. de közbe össze gabalyodtak és lefeküdtek egymással. én kiborultam és még aznap szakítottam.. a barátom csak ennyit mondott a lánynak elöttem: 'most már nyugodtan dughatunk' egy hét után a csajszi már nála is lakik

2013. jún. 29. 13:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehetséges h jobban nézett ki mint Te? :) de h nem vállalt fel az nagy gond.. :S Biztos dagi vagy..
2013. jún. 29. 13:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Veled megcsalta a feleségét.

Most csak visszakaptad, majd a kiscsaj is erre a sorsra jut, ha megunja a "szerelmed".

2013. jún. 29. 13:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már ott megéreztem a zavart az Erőben, hogy 30 évesen még lánynak tartod magad.
2013. jún. 29. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Az rontotta el hogy 30 évesen nem nőnek hanem lánynak titulálod magad...
2013. jún. 29. 14:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja látom elöttem is ezt írták,nem olvastam.De akkor jó a meglátásom:)
2013. jún. 29. 14:02
 6/12 A kérdező kommentje:
nem lánynak titulálom magam.. csak a lányomat kértem meg h írja meg.. mivel ő van ide regisztrálva.
2013. jún. 29. 14:03
 7/12 anonim ***** válasza:

De micsoda undorító nők vannak! Megveri a fickó a barátját, erre a csaj elmegy hozzá és megdugatja magát.

Ha a rokona lennék annak a nőnek, egy semminek nézném azok után!

2013. jún. 29. 14:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Miután 1 évig csalta veled a feleségét mégis mit vártál?

Azt rontottad el, hogy akkor összejöttél egy ilyen gerinctelen féreggel.

2013. jún. 29. 14:17
 9/12 A kérdező kommentje:
eléggé szánalmas h a nőnek 25 évesen már 4 gyereke van akiket nem is ő nevel, mert elvették tőle mivel h se munkahelye se villanya nincs
2013. jún. 29. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Megérdemelted!
2013. jún. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!