Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal egy hónapja járunk, és most lesz a szülinapja, szeretném meglepni. Melyik képen látható beállás lenne a legalkalmasabb? Képek lent.
Figyelt kérdés
Mivel még csak most kerülünk "ágyközelbe", egy kis ajándék is lenne a számára... A legjobb pozíció(k) szerint szeretnék csináltatni profi fotóssal képet, képeket, és képeslap formájában odaadni neki. (Nem obszcén képek!)
2013. jún. 26. 03:30
41/44 anonim válasza:
Ez most komoly?nem is az a gond hogy olyan vagy amilyen mert nem kell mindenkinek egyforma súlyúnak lennie stb.nem te vagy az egyetlen akinek ilyen teste van viszont...miért kell ezt megosztani a nagyérdeművel?sztem senki nem volt rá kíváncsi.Kérdezd meg a barátaid biztosan szivesen segítenek.NAGYON GUSZTUSTALAN ÉS ÍZLÉSETELEN AMIT CSINÁLSZ!!!remélem elaléltál attól hogy kitudja hányan kibuktak a gép előtt.
42/44 anonim válasza:
Bocsánat lehet durva voltam,én toleráns embernek tartom magam mégha nem is tűnök most annak ...eszemben sincs azt mondani hogy legyél olyan amilyennek szerintem kellene.Viszont az tényleg érdekes hogy úgy gondoltad ezt ilyen formában idegenek arcába kell tolnod.Provokációnak és enyhén polgárpukkasztónak érzem.Ne csodálkozz azon hogy így reagáltak az emberek.
43/44 A kérdező kommentje:
miert, az oke, ha a tobbsegnek megfelelo.testu csajok rakjak fel sipakolva a kepeiketh milyen koverek, mikor nem is?
2013. júl. 17. 00:50
44/44 anonim válasza:
Kérdező!
Tök igazad, van az utolsó komenteddel. Inkább már az az unalmas az oldalon, hogy vékonylányok, akikráadásul tudják, hogy vékonyak, kérdezik hogy kövérek-e, mennyit kell fogyni, stb. Az inkább szánalmas. A álaszolók nagyrésze meg csak tökéletes párokkal találkozott edig élete során, meg ők is tökéletesek... Magyarországon is csak modell párokat látni...
Egyébként szerintem mindegyik kép tetszett a barátodnak, ha megcsináltad a fotókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!