Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal egy hónapja járunk, és most lesz a szülinapja, szeretném meglepni. Melyik képen látható beállás lenne a legalkalmasabb? Képek lent.
Mivel még csak most kerülünk "ágyközelbe", egy kis ajándék is lenne a számára... A legjobb pozíció(k) szerint szeretnék csináltatni profi fotóssal képet, képeket, és képeslap formájában odaadni neki. (Nem obszcén képek!)
Amit a 24. válaszoló linkelt, az első kép, csak valami szexi fehérneműben.
Ha az nem jön be, akkor az utolsó póz, amit te linkeltél. Esetleg kikérhetnéd a fotós véleményét.
De mondd, kérlek, hogy tervezel fogyni... Ezezezez... Én nekem majdnem könnyek szöktek a szemembe (jelzem nem a nevetéstől, vagy ilyesmi). Oké, hogy a múltadhoz semmi közünk, hogy van aki úgy szeret ahogy vagy, hogy te is így érzed magad jól, de ez nem kéne így legyen. Nem azt mondom, hogy csontsovány legyél, csak egy keveset fogyj le. Kezdj futni, vagy valami. Megtarthatsz egy kisebb pocakot, maradhatsz husisabb lány, mert ha neked nem tetszik a soványság, hát nem tetszik. Csak ebből adj lejjebb egy keveset. A saját érdekedben. Könyörögve kérlek.
Azok az undorítók, akik más emberi mivoltát tökéletesen figyelmen kívül hagyva ilyen ocsmány kritikákat fröcsögnek a névtelenségük mögé bújva, RÁADÁSUL KÉRETLENÜL!
A lány hasa szerintem azért olyan, amilyen, mert fogyott, nem is keveset és a bőre megereszkedett. Sepregessetek a saját házatok táján!
Kérdésedre válasz: 3.
Köszönöm újfent azoknak, akik értelmesen reagáltak a kérdésemre. :)
A hitetlenkedő, utálkozó embereknek pedig ajánlom ezt: [link]
FIGYELEM!! Normális válasz közeledik!!! Kérem az utálkozó idiótákat hogy azonnal haggyák el a területet!!!!!!!!!
Szerintem minedegyik képen jó vagy de nekem a 4. tetszik mert én is a husi csajokat preferálom és szerintem itt tűnsz a legszebbnek!!! :)
U.I.Szerintem még +20 kg és nekem is elfogadható leszel:)
FIGYELEM!!! A következő válasz értékelésekor az egyéni ízlést is tessék figyelembe venni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!