Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal egy hónapja járunk, és most lesz a
szülinapja, szeretném meglepni. Melyik képen látható
beállás lenne a legalkalmasabb? Képek lent.
Figyelt kérdés
Mivel még csak most kerülünk "ágyközelbe", egy kis ajándék is lenne a számára... A legjobb pozíció(k) szerint szeretnék csináltatni profi fotóssal képet, képeket, és képeslap formájában odaadni neki. (Nem obszcén képek!)
Na,a baràtod valòszìnűleg làtott màr valamennyire ruha nélkül vagy legalábbis tudja mi van alatta(bocsi,de ez ruhán kereztül se volt zsákbamacska neki..)Ha màr pòz,akkor szerintem valami olyan pucsìtòs playboylàny pòz...tùrj a hajadba stb..legyen erotikus kicsit azért...meg ne ebben a cuccban..és akkor tökjò lesz.
Csaj voltam egyébként
2013. jún. 26. 08:13
22/44 kolosszus22 válasza:
Provokatív, kamu kérdés egyértelműen. Ha mégis komoly lenne, akkor egy tanács: Kevésbé előnytelen öltözékben fotózd magad, öltözz fel csinosabban és kevésbé sokat mutató ruciba és úgy fotózd magad.
2013. jún. 26. 10:07
23/44 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés! Azért fotóztam így magam, mert a képeslap is ilyen lenne... Természetesen nem az lesz rajtam, ami itt, ezek csak próbapózok és próbaképek voltak, hogy mit érdemes ott is elővenni.
Nem véletlen az ennyit mutató ruha... Szexi fehérneműben készülnek majd a képek.
2013. jún. 26. 11:20
24/44 A kérdező kommentje:
Nem értem, miben lenne provokatív, meg akarom lepni a barátomat, kell hozzá a segítség. Ilyen egyszerű...
Figyelj, tiszta jószándékból, szerintem a képeslapcsináltatás ebben az esetben nem a legjobb ötlet! És tényleg fogyhatnál..én örülök ha elégedett vagy a testeddel, de ezzel a testtel én nem lennék az!! Állj neki fogyózni, és egy bomba képeslapot csináltass, de jövőre!!! :) Sok sikert!!!
2013. jún. 26. 13:23
28/44 anonim válasza:
[link] ilyen poz szerintem jolmutatna a képeslapon :)
2013. jún. 26. 15:33
29/44 anonim válasza:
eloszor is a korotokat kene tudni de szerintem semmikeppen se kepeslapot adj neki mert az eleg gagyi vagy valami kis cuki pluss allatot vagy fotoalumot a kozos kepeitekkel. lehet romantikus, gyertyafenyes vacsora, masszazs vagy valami furdobe pihenni, elutaznli valahova ilyekek... sajat velemyeny
2013. jún. 26. 15:50
30/44 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok, ő 24. :) A képeslap szerintem marad, mert egy utazást pl. nem nagyon tudok most anyagilag állni... De a romantikus vacsora nekem is beugrott már, szervezem azt is! Egyébként az építő jellegű válaszokat köszönöm, a többi meg...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!