Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátommal egy hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal egy hónapja járunk, és most lesz a szülinapja, szeretném meglepni. Melyik képen látható beállás lenne a legalkalmasabb? Képek lent.

Figyelt kérdés

Mivel még csak most kerülünk "ágyközelbe", egy kis ajándék is lenne a számára... A legjobb pozíció(k) szerint szeretnék csináltatni profi fotóssal képet, képeket, és képeslap formájában odaadni neki. (Nem obszcén képek!)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 26. 03:30
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
49%
Jabba bazze xddddd
2013. jún. 26. 03:55
 12/44 anonim ***** válasza:
25%

nem tudom eldönteni melyik a jobb

hogy hagyhattad el magad ennyire hogy lógjon a hájad?

2013. jún. 26. 03:57
 13/44 A kérdező kommentje:

A kérdés, és reméltem, hogy a válaszok is, arról szólnak, hogy melyik beállást válasszam. Nem a múltamról. (A Star Warst pedig nem szeretem...)

Ui.: a profi fotós nem fog röhögni, ismerős, és csinált már nekem képeket. :) Egyébként sem lenne profi, aki röhögne bárkin, aki pénzt fizet neki...

2013. jún. 26. 04:00
 14/44 anonim ***** válasza:
29%
úgy értem amint az ajtón kilépsz röhög, és mutatja meg a haveroknak, hogy ők is röhögjenek, a MangalIca képeit lol
2013. jún. 26. 04:03
 15/44 anonim ***** válasza:
18%
Elég beteg a barátod, gondolom szereti, hogy bárhol lehet rajtad pinát hajtogatni
2013. jún. 26. 04:03
 16/44 A kérdező kommentje:
Nos, az egy dolog, hogy nekem mit írtok, de a barátomat ki kéne hagyni belőle. Sürgősen kéne dönteni, ezért vetemedtem arra, hogy ide tegyem fel a képeket... Írhatna végre valaki rendes választ is.
2013. jún. 26. 04:06
 17/44 anonim ***** válasza:
70%
Legyen a 6. :)
2013. jún. 26. 04:09
 18/44 A kérdező kommentje:
A 6. egy kicsit sokat takar(figyelembe véve, hogy még nem voltunk együtt úgy, nem akarom félrevezetni ;) ), de köszönöm a választ! :) Ha más nem, kombinálom egy másik képpel.
2013. jún. 26. 04:47
 19/44 anonim ***** válasza:
43%
ez a kérdés fake:-) barátod melyik részed "Szereti" a megkőzelíthetőek közül persze.
2013. jún. 26. 05:52
 20/44 A kérdező kommentje:
Úgy szeret, ahogy vagyok, nem mintha sok közöd lenne hozzá. Imádja a pocim, de egyébként bolondul a szemeimért. És a belső (jó) tulajdonságaimért. Mert nekem olyanok is vannak...
2013. jún. 26. 05:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!