Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elég zavaró ez így nekem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég zavaró ez így nekem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

19F vagyok, vagy egy lány 18L. Annyit kell rólunk tudni hogy korábban együtt jártunk de elhagyott a butasága miatt 1 hét után elhagyott egy másik srác miatt. Egyébként félreismerhető így én tudom, de egy nagyon rendes okos lány, és pár hónapja visszasírt engem és beleegyeztem hogy ismét járjunk. És itt kezdődik a bökkenő:

Az az akkori barátjával még most is járnak, de nem tudja neki megmondani hogy már nem szereti és megunta vele ezt a távkapcsolatot. Azt mondja a lány azért nem tud vele szakítani, mert a srác készül a vizsgáira (nem tudom pontosan milyen komolyságúra), és nem akar ezzel hírrel keresztbe tenni neki.

Úgy voltam vele hogy ez egy nagyon rendes dolog, hiszen hány ilyen lány tenne ilyet manapság?

Viszont én meg beígértem neki hogy míg ez le nem zajlik a szakítás, addig támogatom és mellette leszek. Ez úgy kb. 3 hete zajlik már, nem szoktam feszgetni a témát hogy mivan már a sráccal. Volt olyan is hogy eljött hozzám a lány és itt hívta fel a srác hogy találkozzanak mert hétvége van. A lány persze azt hazudta hogy barátnőjénél van....

Sokszor mondja hogy szeretne már túllenni ezen a szakítás dolgon, de mégse jön neki össze, vagy nem is kerül rá sor mert keveset találkoznak.

Én meg csak 3 utcára lakuk tőle és se nappal se este nem tudunk találkozni hétközbe, mert vagy a szülei akadnának ki, vagy más meglátna minket. Hétvégén is mikor nálam van, azt is csak elhazudja hogy barátnőinél van.

És végül: Én megígértem neki hogy amíg le nem zajlanak ezek a dolgok, addig ki fogok mellette tartani, és nem adom fel míg ennek a nehéz ügynek nincs vége. DE MÁR ELÉG SZAR EZ ÍGY, ÉS KICSIT HÜLYÉNEK IS ÉRZEM MAGAM EMIATT. SZERINTETEK?

2013. jún. 25. 10:31
 1/7 anonim válasza:
szerintem hozd fel neki a témát. beszéljétek meg... engem is zavarna. nem igaz hogy nem tudtok normálisan együtt lenni,amikor akartok,és ahol..:D amúgy nem lehet hogy mindkettőtökkel csak szórakozik?:S:D
2013. jún. 25. 10:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet előtte át kellett volna olvasnom mert így kicsit hibása, de azt hiszem érthető:)
2013. jún. 25. 10:35
 3/7 A kérdező kommentje:

áh az kizárt, ilyet én nem néznék ki belőle.

nagyon sajnálnám pedig ha elveszítenem, de ha így folytatja akkor 2-ből 2-t veszíthet:|

2013. jún. 25. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondold végig. Egyszer elhagyott, azért a pasiért, nem jött össze, most meg visszajött hozzád, de azért a másikkal is van, nehogy veled megint ne jöjjön össze. Az, hogy a fiúnak vizsgái vannak KIFOGÁS. Ha tényleg szeretne, és veled akarna lenni, akkor veled lenne és lázárná a másikkal a dolgot. Ma a vizsái, holnap a nem tudom mi... ha igy vesszük valami kifogás mindig lesz.
2013. jún. 25. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Jogosan érzed magad hülyének...mint égen a csillag, annyi nő van, te meg pazarlod az idődet egy érzelmi rokkantra...
2013. jún. 25. 10:46
 6/7 A kérdező kommentje:

sosem voltam szerencsés a lányokkal, nem akarom ezt is elrontani. úgy szeretném csinálni hogy jó legyen. okosan.

tudom hogy szeret, hiszen érzem rajta. ez az egy dolog zavar hogy nem tud csak egy kicsit közvetlenebb lenni azzal a sráccal hogy leüljenek beszélgetni.

2013. jún. 25. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Márpedig beszélnie kell vele. Ez igy nem mehet a végtelenségig.
2013. jún. 26. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!