Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavaró, ha a barátnőtök nagyon sértődékeny?
Figyelt kérdés
sok kis dolgon fel tudom kapni a vizet, de ilynekor se veszünk össze csak félórás mosoly szünetek vannak.. 16/L2013. jún. 17. 13:29
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem annyira zavaró :)
Ez természetes dolog és előfordul
2/6 anonim válasza:
fél órás? :O
Már lapátra tettelek volna :)
3/6 anonim válasza:
Zavaró. Én is ilyen vagyok. Ha nem tetszik valami, megsértődök és nem szólok senkihez. Kezdek leszokni róla, ugyanis barátomat zavarja. Ha nem tetszik nekem valami, akkor kussba maradok, ő meg nem tudja, hogy mi van. A pasik nem mindig veszik észre ha te megbántanak valamivel. Ezért ha valami bajom van, akkor azt rögtön elmondom neki, vagy ha nem tetszik ahogy viselkedik, vagy hozzám szólt, azt is. Így nincs fél órás mosolyszünet. Amúgy sem kell mindenen megsértődni.
19/L
5/6 anonim válasza:
eleinte még aranyosnak találnám, de aztán kirohannék a világból...elég zavaró. lazíts!!
21/F
6/6 anonim válasza:
Ha mindig játsza a sértődöttet, úgy ott hagynám a csajt, mint Púpos a szaharát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!