Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavaró tud lenni egy olyan embernek aki nem dohányzik, hogy a párja cigiszagú?
Én nem dohányzom, de a haverjaim igen, és néha kajak zavar, mikor találkozom velük, és előtte elszívtak pár szál cigit, és ömlik belölük a füst.
És ezek csak a haverjaim... Nem nagyon vagyok közel hozzájuk :D
Egy olyan embernek, aki nem dohányzik, annak még rosszabb, ha érzi a párja ruháján, kezén, haján, leheletén ezt?
Nem, mert aki cigizik az alapból nem lesz a párom.
De léteznek olyan nem dohányzók, akiket nem zavar.
Nekem zavaró lenne, épp ezért kizáró ok... egyszerűen utálom.... :/
Haverok meg kibírják, ha nem vagyok ott amíg elszívnak 1-1 szálat
A dohányzás nálam (nemdohányzó létemre) egyike a nagyon kevés olyan oknak, ami miatt bárkivel azonnal, gondolkodás nélkül szakítanék. Rosszabb elbírálás alá esne nálam az ilyen, mint pl. a megcsalás.
Szóval igen, nekem nagyon fontos a barátnőm illata, és az is zavar, ha cigiszagú helyen utazott, és a haján halványan érzem. Persze ezért eszembe sem jut szakítani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!