Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan aki később rájött,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki később rájött, hogy mit vesztett?

Figyelt kérdés
A barátom 2 héttel ezelőtt csalt meg. De még most sem tudok valahogy túl jutni ezen. Hogy képesek az emberek egy biztos párkapcsolatot elhagyni egy bizonytalanért? Pedig tudta, hogy ő a mindenem, mindennél jobban szerettem, mégis elhagyott. Veletek már volt ilyen? Volt olyan, hogy később jött csak rá igazán az illető, hogy mit vesztett? Vagy az új lánnyal jobban érezte magát, és kicsit sem érdekelte már a régi? :/

2013. jún. 22. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Az élet nem rózsalugas. Küzdeni, harcolni kell hogy elérj valamit. Például egy boldog párkapcsolat. /idézet/
2013. jún. 22. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj sokan tudjuk szerintem milyen érzés ez. Az emberek időnként gyengék, hülyék, hibáznak. Megbocsátható és megbocsáthatatlan módon. Ez szerintem megbocsáthatatlan. Engem is csaltak már meg a legfontosabb ilyenkor, hogy levond a tanulságokat. Fogadd el, hogy a megcsalás általában egy elromlott, vagy eleve halálra ítélt kapcsolat végterméke. Persze kulturált ember előbb szakít aztán kezd mással, de ezek szerint a pasi túl gyáva volt ehhez. A dolog el fog múlni idővel de ne akard siettetni. Felejteni úgyse fogod, csak feldolgozni és az sokkal fontosabb. Ő rájöhet arra, hogy hibázott, de neki az már késő lesz és ez így van helyén. Ha rájön és megbocsátasz egyikőtök sem tanul és meg fog ismétlődni. Ne ess bele abba a hibába sem, hogy belemenekülsz egy másik kapcsolatba. Ilyenkor a szeretethiány sokkal nagyobb és meg van az esélye annak hogy jön valaki aki szeret, Te pedig még nem dolgoztad fel az előzőt. Eleve halálra van ítélve. Szóval lassan, nyugodtan hagyj időt magadnak tanulni az esetből és minden rendben lesz :)
2013. jún. 23. 00:54
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! komolyan nagyon nehéz. olyan mintha mindenemet elveszítettem volna, pedig tudom, hogy amúgy nem. elég nehéz még a feldolgozás :( remélem azért egyszer rájön, hogy én nagyon szerettem őt, és egy kicsit meg fogja bánni:(
2013. jún. 23. 10:09
 4/4 anonim válasza:
az a lenyeg h probald meg elterelni a gondolataid, legalabb kivulrol legyel boldog es ha megbanja akkor se bocsass meg neki. egy darabig varj az uj parkapcsolattal. ismerkedni nem tilos de szerintem ne gondolkodj egyenlore komolyabb kapcsolatban. a barataiddal csaladoddal beszeld meg a dolgokat hatha tudnak segiteni vagy esetleg csak az is segit ha kibeszeked magadbol a fajdalmaidat. sok sikert
2013. jún. 26. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!