Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájött h én voltam?

Figyelt kérdés
tegnap írtam a páromnak ál facebookon, meg a sajátomon is. azt mondta felmegy megnézni a facéjét h mit írtam. most beléptem ál facéremre és elolvasta de arra nem írt vissza. rájöhetett h én voltam?
2013. jan. 26. 08:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Mit / miért írtál neki álnéven?

Ha esetleg valami provokatívat, akkor elképzelhető, hogy elég intelligens ahhoz, hogy szarjon rá, mit ír neki egy ismeretlen.

2013. jan. 26. 08:14
 2/31 A kérdező kommentje:
azért h megtudjam belemenne-e másik lánnyal egy találkozóba. olyanokat írtam h jól nézel ki, mikor beszélünk cseten, meg ha akarod küldök képet is. ennyit írtam neki.
2013. jan. 26. 08:16
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

-.-

Női logika.

Honnan jött volna rá, hogy te voltál? Egyszerűen nem válaszol másik lánynak. Ha ez sem elég bizonyíték neked akkor simán megérdemelnéd, hogy kidobjon ennyi féltékenykedés után...

2013. jan. 26. 08:21
 4/31 anonim ***** válasza:
lehet beilyet vagy lehet hogy ra. Jött hogy a face nem neki, való inlább el. Megy a twinttere gondolva ott normálisab nőcik vannak :D
2013. jan. 26. 08:21
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tényleg az az eset áll fenn, hogy értelmesebb annál, mintsem válaszra méltasson.

Ja, mellékesen, amit te csináltál, az gusztustalan.

Csaxólok.

2013. jan. 26. 08:22
 6/31 A kérdező kommentje:
hát mert annyit azért visszaírhatott volna h van barátnőm. de ha ezt se írja vissza akk ez kétesélyes.
2013. jan. 26. 08:22
 7/31 anonim ***** válasza:
inlább? :DDD
2013. jan. 26. 08:23
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Kétesélyes? Remélem kivág...

Annyira nem méltatja a "másikat" hogy válaszoljon neki. Akkor ez hogyan lenne kétesélyes????

Tuti szőke vagy... (Belülről mindenképp...)

2013. jan. 26. 08:25
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd el, sokkal jobb lesz neki nélküled. :D
2013. jan. 26. 08:26
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem írt vissza az ál címedre, mert nem érdekli más lány csak a barátnője. És még felesleges beszélgetésbe sem akar belemenni mással. Ne bonyolítsd túl, bízz meg benne, és ne irkálj neki többet álnéven. Ha egyszer lebuksz, akkor nagyot koppanhatsz.
2013. jan. 26. 08:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!