Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de nem lehet az enyém, hogy felejtsem el?
Keress másikat.
Vagy ittvagyok én ha nem nézel ki rosszul.
szerintem nagyon fontos az, hogy mindig kösd le magad. Főleg így nyáron, mikor jóval több a szabadidőd (ha tanuló vagy még). Menj el biciklizni, kutyát sétáltatni, fagyizni, vásárolni,stb. Nézz filmeket, sorozatokat, kreatívkodj, a lényeg, hogy minél jobban el vagy foglalva, annál kevesebb időd van arra, hogy a srácra gondolj. És minél kevesebbet gondolsz rá, annál könnyebb lesz elfelejteni.
Másik megoldás, hogy ismerkedsz új fiúkkal, eljársz szórakozóhelyekre, beülőshelyekre. Ha nem vagy bulizós típus, akkor a hobbidnak megfelelőn csatlakozz valamilyen csoporthoz (pl. zumba, színészszakkör, bábszakkör,...), ahol szintén új arcokkal ismerkedhetsz meg. Hajrá, sok sikert! :)
Az a baj, hogy hiába nem gondolok rá(próbálok) látom. Nem napi szinten de látom. Kiszoktam kerülni meg nem ránézni (nem mindig sikerül) és olyankor olyan rossz. Tudom,hogy itt van de nem mehetek hozzá,nem beszélhetek vele,meg semmi más.
Ez a más fiúkkal való ismerkedés.....nem akarok ismerkedni, mint írtam ebbe a fiúba se akartam beleszeretni, nem hiányzott az életemből de betoppant.
Erre nincs.
Ugyanis akibe én zúgtam bele foglalt...
Zabálj szilvás buktát ;) :d
PEACE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!