Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nem tudok wálaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sarolta00 kérdése:

Mit tegyek? Nem tudok wálasztani. Ne bántsatok!

Figyelt kérdés
Wan 2 barátom mindkettőt nagyon szeretem és olyan gyorsan történt minden és hátt egy napon kérdezték meg... Az nap mindkettőnek igent mondtam de persze nem tudják hogy 2 barátom van de én szeretem őket és én úgy gondolom hogy ez így nem helyes hogy 2 barátom van ezért egyikkel muszály szakítanom de valahogy ez nem megy Nem tudok választani!

2013. jún. 20. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pedig muszáj lesz. De miért kell a sima v helyett w-t írni???
2013. jún. 20. 08:28
 2/7 compactegon ***** válasza:
100%
érj még pár évet. két embert nem lehet szeretni, vagyis lehet, csak nem javasolt. két szék között padló lesz a vége, mert mindig kiderül. válaszani kéne, bár tudom, 13-14 évesen nem egyszerű :D
2013. jún. 20. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Mi nem bántunk,majd ők fognak ha kiderül...ribi vagy,szedd össze magad.
2013. jún. 20. 08:42
 4/7 Szergej a Nomad ***** válasza:
dobj fel egy pénz érmét és mi közbe forog valamelyiknek úgyis szúrkolni fogsz
2013. jún. 20. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántalak, pedig az írásod baromira bántja az én szemem.

Igen jól érzed nem helyes, de mivel lehetsz kb. 12 éves, nem fog mély nyomot hagyni egyikőtökben sem.

2013. jún. 20. 10:13
 6/7 A kérdező kommentje:
De mivan ha mind2-t szeretem és nem tudok köztük választani elvileg utálják egymást. Egész nap csak azon töröm a fejem hogy melyik legyen.
2013. jún. 24. 11:57
 7/7 A kérdező kommentje:
És miért lennék ribi?! Uralkodj magadon! Nem muszály ide írni, felőlem azt gondolhatsz amit akarsz!
2013. júl. 12. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!