Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket is zavarna ez? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna ez? Hogyan beszélnétek vele hogy ne bántsátok meg?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz azthiszem szóval bocsi!

A legjobb barátnőm és én,2 külön világ vagyunk.De mégis hasonlítunk dolgokban.Ez kicsit furcsa tudom.Az anyja mindenhova elengedi mindent csinálhat.Az enyém meg 3 évesként kezel.Egyik sem jó helyzet mert egy 15 évesnek szerintem még nem kellene ennyit engedni.De viszont nem élhet a 4 fal között sem.És barátnőm folyamatosan arról beszél hogy milyen rossz otthon ülni meg minden de azért majdnem minden este elmegy bulizni meg most nyáron sokat találkoztunk.Minden nap megy valahova de azért a 4 fal között ül-_-" Meg azt is meséli hogy így meg úgy a pasik.Közbe tudja jól hogy nekem nem jó a helyzetem mivel én nagyon tapasztalatlan vagyok e téren,volt egy barátom vele 2 hétig jártam de erről nem szeretek beszélni.Most alakulóban van egy dolog,a srácnak tetszem és ő is tetszik nekem.És barátnőmmel járt 8 hónapig együtt voltak.És barátnőm folyamatosan arról a 8 hónapról beszél...Meg hogy ez a 8 hónap nem fog egyikükből sem kitörlődni.Ezt én is tudom és nem is kértem hogy felejtsék el egymást de mégis nagyon zavar.Ha elmesélek valamit barátnőmnek hogy a sráccal mit beszélgettünk akkor rögtön hogy vele is ez volt és rátesz egy lapáttal hogy neki mennyivel jobb volt.Nagyon rosszul esik.Az biztos hogy a srác nem érez semmit már,barátnőmről is tudom hogy már nem szereti de néha elbizonytalanodom barátnőmmel szemben.Én személyesen nagyon nehezen ismerkedem.Egyszerűen nem is tudok,visszahúzódó vagyok nem jön a téma magától.Neten meg nagydumás vagyok.És ahozz hogy valami mégis kialakuljon a sráccal kapcsolatban,megkell nyílnom és jobban megismernem.De ez nehéz...És barátnőm folyton arról beszél hogy én soha nem fogom annyira megismerni a srácot mint ő.Hát ezis marha jól esik.Szóval szeretnék barátnőmmel beszélni hogy hagyja abba ezt mert nagyon rosszul esik hogy sajnáltatja magát közbe milyen jó élete van.De nem akarok veszekedést hisz együtt nőttünk fel,10 éve barátok vagyunk és télleg a legjobb barátnőm hiába különbözünk.

2010. aug. 15. 14:14
 1/8 A kérdező kommentje:

már kezdek féltékeny lenni ami tudom nagy hülyeség.

szerintetek hogyan változzak meg énis?hogy ne legyek ilyen félénk?

2010. aug. 15. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:

"Most alakulóban van egy dolog,a srácnak tetszem és ő is tetszik nekem.És barátnőmmel járt 8 hónapig együtt voltak"

Ez az egyetlen probléma.Hogy te az Ő elhasznált régi pasiját akarod felszedni...itt mindent elrontottál,mert ő benne irigység lett,hogy most az a hapsi akivel 8hónapig járt-ennyi idő alatt tuti szerelmes volt belé,és a srác is belé....ezt a srácot,jobb ha elfelejted,és hirtelen egy új srácról kezdesz vele beszélgetni,cselekedj,még nagyon fiatal vagy,ismerkedj meg más sráccal is!Tényleg beszélj az új srácról inkább,és ne a régiről...különben a barátság rovására fog menni az egész...Én nem lennék képes olyan hapsival járni,akivel már járt bárki is az ismerősi körömből!!!!!ááá...gáz.

Mondom,új srácot keríts és arról beszélj a barátnődnek.Hidd el meg fog lepődni,hogy neked ilyen hamar már új srác tetszik,és akkor valóban nem fog haragudni a régi hapsija miatt...

2010. aug. 15. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A helyzet kísértetiesen hasonlít az enyémhez. Nekem is volt egy ilyen legjobb barátnőm, pont annyi idős voltam, mint te. 10 éve voltunk jóban, meg minden.

Jópofa lány volt, de a végén már inkább a megszokás, mintsem a barátság kötött össze minket. Kicsit magamra ismertem abban, amit írtál. Én is otthonülős típus vagyok. Igaz, engem engednének bulizni, de a barátnőmet sosem engedték el. Ennek ellenére neki nagyon jól ment a pasizás a suliban. De pont ez a korszak az, amikor nagyon megváltozik az ember. A középsuli, beindulnak a hormonok, (sok)mindenki bepasizik stb... valaki népszerű lesz valaki kevésbé...

Gondolom a barátnőd nagyon népszerű lehet és ilyen fiatalon 8 hónap elég hosszú idő...

szóval, hogy a lényegre térjek. Az én vot legjobb barátnőm teljesen megbolondult, beképzelt lett és sokkal többet foglalkozott az új sulibeli "rajongóival"

én megszakítottam ezt a barátságot, de neked nem feltétlenül muszáj.

reagálj rá olyan stílusban, amilyenben ő veled. lehet, hogy ebben az ügyben valaki más tanácsát kéne kikérned, mint az övét.

féltékeny mindenkire, aki a volt barátjához hozzászól(szerintem).

ezt részben meg is tudom érteni, mert én semmiképp nem jönnék össze a barátnőm volt barátjával, mert az barátok között alapszabály! (errefelé)

2010. aug. 15. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok, és a kommentedre válaszolva

nekem nagyon nehezen ment a változás, mert én ilyen típus vagyok.

próbálj nyitottabb lenni és kihasználni azt az időt, amikor elengednek a szüleid. menj bowlingozni, vagy pizzázni, a lényeg, hogy járj emberek közé. Próbálj ismerkedni a suliban vagy a környéken ahol laktok.

ha te nem nyitsz más emberek felé, akkor ők sem fognak. próbálkozz pl. osztálytársakkal

a neten ismerkedést nem javasolom! mivel a fiúk is sokkal másképp viselkedhetnek neten, mint valójában.

2010. aug. 15. 14:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy lett vége a barátnőd és a srác között a kapcsolatnak? Ki szakított kivel? Szerintem még ragaszkodik ahoz a sráchoz a barátnőd és nem akarja, hogy közel kerülj hozzá. Ha nagyon szeretnéd ezt a fiút és ő is téged, akkor lehet, hogy le kell mondanod a barátnődről.
2010. aug. 15. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:

szia! Én is csak azt tudom javasolni, mint mások is... Keress másik srácot. Ez egy iratlan szabály, hogy barátok/barátnők exei tabuk. A legjobb barátomnak nagyon szép és aranyos barátnője volt, szakítottak... De eszembe sem jutott összejönni vele, pedig én is, és ő is nagyon szerette volna. De egy barátság többet ér, mint egy "próbáljuk meg, hátha..." kapcsolat.

Szóval ne akarj összejönni a legjobb barátnőd volt pasijával.

25/F

2010. aug. 15. 14:35
 7/8 A kérdező kommentje:
igazából már valahogy kezd elveszni a barátság köztem és barátnőm között.hiába beszéljük meg a dolgokat,hiába bízunk egymásba stb.mégse érzem azt a barátságot amit eddig éreztem.és amúgy barátnőm szakított a sráccal mind a 2x.mert egyszer már szakítottak de megint összejöttek.barátnőmnek volt mindig valami baja a sráccal ezért.
2010. aug. 15. 15:13
 8/8 anonim válasza:
hát barátnő volt pasijával tényleg nem etikus összejönni :S nekem is volt ilyesmi amikor barátnőm szakított a pasijával, akivel elég jóba voltam még egy ideig egy társaságba jártam vele és rám hajtott, igazából én is szerettem volna de visszautasítottam mert bnőm fontosabb volt, de ha számodra már nem fontos a lány lehet megéri a srácot választani
2010. aug. 15. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!