Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ráztok le valakit úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ráztok le valakit úgy, hogy közben a lehető legkevésbé bántsátok meg?

Figyelt kérdés
Van egy olyan öreg hibám, hogy könnyen megadom a telefonszámom, de később rájövök, hogy hiba volt, mert nem akarok az illetőtől semmit. (Tudom, hogy erről le kell szoknom, igyekszem.) De mit írjak az illetőnek, hogy ne bántsam meg (vagy a lehető legkevésbé), de mégis rájöjjön, mi a helyzet?
2009. jún. 29. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt szoktam írni v mondani:tisztellek mint embert és kedvellek mint barátot,de ennél többet nem akarok ne haragudj...
2009. jún. 29. 20:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Huh, engem már annyian lekoptattak, hogy egy egész lexikont tudnék írni :D

A legtöbb esetben azt mondták, hogy van barátjuk (pedig nem is volt). Vagy mindenféle kamu kifogásokkal jöttek, pl. táncra megy, késő délutánig van suli és "anyuci nem engedné el". Sorolhatnám még. De egyik sem vallotta be, hogy nem jövök be neki. Szerintem azt gondolták, hogy majd ezekből úgyis leszűröm, ha van annyi sütnivalóm, hogy nem jövök be nekik, és majd magamtól lekopok. Így is lett. Mi a francnak fecséreltem volna az időmet további, eredménytelen udvarlásra...

2009. jún. 29. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!