Ez lehet elmebetegség? Kérlek, ne bántsatok a tüneteim miatt.
-diagnosztizált kevert depressziós és szorongásos zavar
-hatástalan a Sertralin és a Rivotril-használat (nem mindig az orvosi előírásnak megfelelően)
-zajok meghallása
-"ha megmozdulok az ágyban, vagy kimegyek a szobából, akkor az életemre törnek" - érzés
-néha rendszeresen csak 3-4 órát alszom és jól működöm
-olyankor 14-16 óra alvásra van szükségem
-elviselhetetlen hangulatingadozásaim vannak
-sokszor gyűlölöm magam
-sokszor dühöngök
-magányos vagyok
-kezelhetetlennek is mondtak a szüleim
-néha a legnagyobb királynak tartom magam, aki a világon van. Biztos van más is, most ezek jutottak eszembe.
Lehetséges, de nem vagyok orvos, így nem mondok inkább semmit.
Ha esetleg azt akarod hogy jobban legyél akkor tegyél is ellene. Írtad hogy magányos vagy elsősorban itt kellene megoldást keresni. Ismerkedj, szerezz barátokat. Legyen párkapcsolatod, ismerkedj folyamatosan, csak akarni kell. Azt hogy néha királynak tartod magad, ezt próbáld legyőzni nyomd el magadba, ha dühöngsz akkor keresd meg a konkrét okát, ha csak úgy magadtól dühöngsz akkor próbáld ezeket elnyomni hogy a semmiért ne dühöngj. Ha vannak problémák, amik miatt kiakadsz akkor keresd inkább a megoldást.
Szerintem beszélj egy pszichiáterrel, mivel írtad már hogy kaptál gyógyszereket, így gondolom hogy már jársz valakihez, de akkor keressél fel mást, aki tudna kezelni, jobban odafigyelne rád.
Ha kamasz vagy akkor jó esély van arra, hogy ezt ki fogod nőni és ez csak egy időszakos dolog. Én is eléggé szorongós típus vagyok, de próbálom leküzdeni, pozitívan gondolkodni.
Tedd ezt te is, ne nyugodj bele ebbe az állapotba, hiszen akkor sosem fog változni a helyzet.
Az előző válaszolóval meg nem értek egyet, hogy fojts magadba a dolgokat. Ez nem jó módszer. Inkább kezdj bele valamilyen sportba, tudom ehhez is kell akaraterő nem is kevés. Nem kell itt nagy dolgokra gondolni elég ha heti 3x
előző vagyok:
Heti 3x futni vagy valami hasonló. Ismerkedj meg új emberekkel. Szállj szembe a félelmeiddel, mert csak ezzel tudsz sikert elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!