Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kezdek kiszeretni belőle?
Figyelt kérdés
Egyre inkább unott vagyok,és kiábránult,és mindig szomorú...(3éve vagyunk együtt ,távkapcsolat,december óta komolyabb)Hiába próbál kedveskedni,és eljegyezni,már annyira nem tudok neki hinni,viszont szeretem.Mit tegyek??2013. jún. 19. 19:23
11/14 anonim válasza:
jujujj. De ha nem voltatok együtt, akkor mindegy, hogy szexelt-e mással vagy nem. Hisz nem voltatok együtt.. én gyűlölöm a hazugságokat, inkább akkor mondja meg az igazságot bármennyire is fáj. Bár ez én vagyok, de gondolom te sem szereted. Szerintem ezt neki is el kéne mondanod és akkor szépen tisztázzatok mindent. Nem jó hazugságban élni. Ha megkéri a kezed, nemet mondasz, azzal az ürüggyel, hogy te bizalmatlan vagy. Vagy ha ennyire nem tudsz benne megbízni, akkor sajnos nem tudok mást tanácsolni, mint a szakítást :\
12/14 anonim válasza:
Az igazi lángolószerelem max.3 évig tart mert a szerelemért felelős hormon egészségtelen a szervezetre.
13/14 anonim válasza:
Nehéz pár mondat alapján véleményt alkotni, tanácsot adni. Sőt...Mi bármit mondhatunk, írhatunk, az érzéseiden ezek nem változtatnak. Szereted, de nem bízol meg benne. Eléggé kemény párosítás :( Tegyél mindent mérlegre és döntsd el, hogy tudsz-e még hinni neki, vagy nem. (Ha esetleg a nem győzne, akkor fölösleges erőltetni, mert csak saját magad készítenéd ki a kétségekkel.)Esetleg egy őszinte beszélgetéssel megpróbálkozhatsz még, hátha bejön. Sok sikert Neked és a lelkednek megfelelő döntést kívánok :)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vigaszokat és támogatásokat.Nagy dillemába vagyok....:( De majd lesz valahogy..
2013. jún. 27. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!