Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HOgyan tudok kiszeretni belőle? Hogyan tudom legyűrni ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba, de nem jött össze a dolog. Mindkettőnknek szar, mert ő barátként akar velem együtt lenni, én meg másként...

Már nem reménykedem, elfogadtam, hogy nem lehetek vele. Mégis, még mindig nagyon sokat gondolok rá. Nézegetem a telefonom, nem-e írt stb....

Ez majd egyszer csak, szépen fokozatosan elmúlik? Van aki szerint meg kéne szakítanom vele minden kapcsolatot. De hiába törölném le iwiw-ről, a nevét tudom, rákeresnék kíváncsiságomban.

2010. jún. 6. 16:09
 1/5 anonim válasza:
Szia, én lány vagyok és pont ilyen helyzetben még nem voltam, de én is túl vagyok fájó szakításon, és nekem is volt hogy úgy éreztem nem élem túl annyira fáj. Az egyetlen dolog ami segít az az idő, tudom ez most közhely, de tényleg. Sajnos mást nem tudok mondani, nekem sem tudtak, minden vigasztalás olyan bután hangzik ilyenkor. Fáj pár hétig, hónapig de az élet megy tovább, iskola, munka, főzés, takarítás (kinek mi) lefoglalod magad és majd enyhül. Az talán segítene ha minél kevesebbet látnád. Szégyellem de én is hónapokig kérdezősködtem utána, minden nap néztem facebookon hogy mi van vele, aztán valószinűleg rájött mert törölt és letiltott a barátaim meg nem voltak hajlandók segíteni se hogy az övükén megnézhessem se hogy híreket adjanak róla. (akkor utáltam is őket emiatt)Így nem tudtam már szinte egyáltalán nyomon követni az életét. És ez már mind a múlté. Most lesz 1 éve hogy szakítottunk és még mindig élek, úgyhogy hidd el te is túl leszel rajta.
2010. jún. 6. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is így voltam. 4 hónapja szakítottunk a barátommal és nagyon fájt az egész. Folyamatosan néztem iwiwét meg facebookon meg mit tudom én hol. Írkáltam neki msnen. Egészen addig fajult a dolog, hogy ma már nem beszélünk. Nem miatta, hanem miattam. Leültem gondolkozni és rájöttem, hogy ez nekem se és neki se jó. Elkezdtem írogatni. Leírtam, hogy mi fűzött hozzá, rengeteget beszélgettem a barátaimmal, eljártam ismerkedni. Így most már 4 hónappal később ki merem mondani, hogy elfelejtettem végleg. Ahhoz, hogy sikerüljön neked is, iszonyatosan nehéz utat kell megjárnod, de hidd el sikerülni fog:) sok sikert 17/L
2010. jún. 6. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
én is u.ebbe a helyzetbe vagyok, barátként néz rám,de én sem tudok úgy közeledni felé...szerintem majd idővel el fog múlni,v esetleg más valaki mellett ha tudod próbáld meg elfelejteni,talán igy könnyebb lesz!menj társaságba,ott nem gondolsz rá annyit!
2010. jún. 6. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen helyzetben vagyok, csak itt én vagyok a lány. Ő nem akar semmit, de mégsem akar elengedni, de nekem ez így nem jó... Megfogadtam, hogy nyáron nem keresem egyáltalán, ha ő keres lerázom... Nem tudom, mennyire sikerül majd betartani. Remélem, hogy az idő segít...
2010. jún. 6. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:
én is voltam így sajnos elég korán (15 évesen) de sztem is az egyetlen módja ha megszakítod a kapcsolatot vele. persze egy ideig még néha ránézel meg minden de szép lassan ha nem is elmúlik de elviselhető szintre jut. ha igazán szerelmes vagy teljesen sose fog elmulni készülj fel, de jön más meg másik szerelem stb és ugy leszel vele h szép volt jó volt ennyi volt.
2010. jún. 8. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!