Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Beleszerettem és nem tudok kiszeretni belőle?!

Figyelt kérdés
ti mit tennétek? mondom is: van egy fiú, akibe beleszerettem... de nem olyan "tiniszerelem" szerűen... nem olyan szabályos rajongás... nem... ez más volt... szóval nem tudotam, hogy tetszem-e neki... de (mivel nem vagyok egy túl visszahúzódó) szóval kb. elkezdtük fogdosni egymást... ebből meg tökre azt hittem, hogy tetszem neki... egyszer meg is öleltük egymást... kettesben voltunk... de tartott az ölelés egy jó öt percig... és én pedig teljesen beleszerettem... aztán elkezdtem szarul érezni magamat, mert így hagyom, hogy fogdosson, de közben nem járunk meg... semmi ilyesmi... aztán ezt megmondtam neki... hogy zavar, meg minden... az volt, hogy barátok leszünk... de én még mindig szerettem... bár már akkor tudtam, hogy semmit nem akar tőlem... ezt ő utólag meg is mondta... és azt is, hogy nem tudja mit akart ezzel az egésszel... azóta minden téren lenéz... bármit mondok vagy teszek talál benne kifogást és hangoztatja is... de én így is szeretem... egyszerűen nem tudok kiszeretni belőle... már teljesen lehetetlennek érzem... van egy másik fiú... akinek viszont én nagyon tetszem... nekem is tetszik ő, mert helyes fiú, csak nem belé vagyok szerelmes és senkit nem akarok "fájdalomcsillapítóként" használni... hatalmasat csalódtam ebben (mármint az első) srácban... azt hittem több van közöttünk... legszívesebben felpofoznám és darabokra tépném... direkt keresi az alkalmat, hogy leszólhasson, pedig azelőtt sosem volt ilyen... mással viszont nem tudom elképzelni magamat... és... igen... azután, hogy játszott velem, összetörte a szívemet... és még jól belém is rúgot... igen... én még mindig szeretem... (L)
2010. ápr. 22. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Türelem. Az idő a legjobb mesterlövész...
2010. ápr. 22. 19:50
 2/6 A kérdező kommentje:
lehetséges, hogy még talán összejövök azzal a sráccal, akit szeretek?
2010. ápr. 22. 19:54
 3/6 anonim válasza:
100%

Hát igen.. ez a szerelem:/

Mintha csak magamat látnám 1évvel ezelőtt..

esély az szerintem nincs..

kis idővel majd elfelejted. :)

2010. ápr. 22. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez van velem is... Annyi mindent megtettem már érte... annyi mindent kiálltam már miatta, h 100.000x lenézett, fejeket vágott... És még nagyon sok mindent meg fogok érte tenni. Pl.: megtanulok a kedvéért gitározni mert tudom h szereti. ebben az egészben az a szar, h nem is tudja, h bejön nekem. Szal megértelek. Nme tudsz kiszeretni, ha igazán szereted...
2010. ápr. 25. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Simán vissza kell oltani a gyereket.Nehogy már neki lehessen.Amúgymeg mire fel mer téged lenézni.Aztán ha már elégszer leoltottad csak kiszeretsz belőle valamikor. Addig ne kezdj szerintem a másik fiúval.
2010. ápr. 25. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
és még utálni sem tudom... egszerűen nem tudok haragudni rá... mert szeretem és ez így fog maradni... akár lenéz, akár mosolyog rám...
2010. ápr. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!