Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon leírjam neki?
Már nagyon rég óta párkapcsolatban élek, de durván 1 éve volt egy kb 2 hónapig tartó "kalandom", ahol bele is szerettem a srácba nagyon.Valahogy úgy éreztem hogy teljesen összeillünk, mind lelkileg mint testileg.
Csak sajnos ő nem épp úgy látta ezt mint én.Egyszer azt írta hogy szeret, mindennap beszéltünk, egyszer meg azt mondta hogy neki én csak szexuálisan vagyok jó, de komoly kapcsit nem tudna velem elképzelni.Pedig az együtt töltött időben nem ez sugárzott róla.Éreztem hogy imád, hogy szeret velem lenni.Lényeg a lényeg, se szó se beszéd, a szülinapomon még felköszöntött, és soha többé nem beszéltünk.Kitörölte magát faceről, telefonon meg nem mertem felhívni.Eltelt egy év és én még mindig szerelmes vagyok belé, és nem telik el úgy nap hogy ne gondolnék rá.Szeretem a másikat is, de mivel majd 5 éve vagyunk együtt, ez már inkább csak szeretet.Ti mit csinálnátok a helyemben? Kérlek, az erkölcs csőszök, és bunkó emberek kíméljenek meg!
Én is úgy érzem hogy sosem fogom tudni elfelejteni.Olyan szinten passzolt hozzám, el sem tudom mondani.A másikat nem akarom elhagyni, mert egy, sosem fogok talizni azzal a sráccal még1x, meg a másik hogy fontos szerepet tölt be ő is az életemben, csak hát nem szeretem annyira mint a volt szeretőmet.:/
Kívánom neked, hogy te ne járt úgy mint én.Nem kívánom ezt az érzést senkinek.
Szerintem azért mondta,hogy nem szeret (vagy épp részeg volt,vagy )mert ő is fél az érzéseitől!
Ha te nem vagy szerelmes a mostani párodba,dobd!Ne húzd az agyát!Neked és neki is jobb! :)
Hívd fel,írj neki,keresd fel,nem veszítesz semmit! :)
Gondolj bele ha nem mered,hogy mi lett volna ha....nem keresed meg! :)
Rávettem magam tegnap és írtam neki, de szerintem jobb ha nem is válaszol mert csak bántani tudna...ha akart volna engem, akkor nem telik el így egy év.A másik is fontos az életemben, azért is vagyok vele, nem azért mert nem akarok egyedül lenni, de ebbe a fiúba vagyok szerelmes még mindig.
Arra már biztos nincs esély hogy mág1x együtt legyünk.Jah am sosem volt részeg, nem olyan srác. Éreztem rajta hogy bizonytalan, és el is fogadtam volna hogy vége, csak mondta volna meg akkor nyíltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!