Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon miért csinálja ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálja ezt velem a párom?

Figyelt kérdés

Amikor együtt vagyunk egyszerűen tökéletes minden, még soha egy hangos szó el nem hagyta a szánkat, ha probléma volt (eddig a pontig nem is igen volt) le tudtunk ülni és alaphangon megbeszélni, majd mindenki elégedetten távozott. És így van ez most is, többször is elmondtam neki, hogy többet kellene velem foglalkoznia, szomorú vagyok amiért nem szakít rám elegendő időt. Persze, sajnálja, meg hogy nem tehet róla, bla bla bla. Alkalmanként dolgozik, ilyen hirtelen hívások alapján.

Őszintén szólva annyira kétségbe vagyok esve, mivel már jóideje ez megy, már arra is gondoltam, hogy esetleg tart mást (ha mindre csak annyi időt fordít mint rám, akkor hatot is tarthat, hogy minden napra más jusson), mondtam is neki és mondta hogy nem szeretné ha emiatt menne tönkre az amúgy jól működő kapcsolatunk, de mégsem változott semmi. Hetente egyszer találkozunk, néha még annyit sem. Én már tiszta kész vagyok, ennyi erővel ágymelegítőt is tarthatnék... Egyébként állítja, hogy szeret és mikor együtt vagyunk teljesen úgy is viselkedik.

Mit akar egyáltalán? Mit tehetnék, hogy megmentsem a kapcsolatot? Vagy más nők beérik ennyivel?

21N-25F

2013. jún. 15. 23:45
 1/6 Hanariko ***** válasza:
hát vagy nyomatékosabban (de még mindig normálisan persze) kéne tudtára adnod hogy itt valami nem kóser, de az is lehet hogy tényleg megvan az oka és nem tart senki mást. Vagy... nem tudom. szakítani gondolom nem akarsz, pedig jó irányba tartotok, ha nincs változás.
2013. jún. 15. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha megvan az oka amiért mi nem vagyunk eleget együtt, attól én még nem leszek boldogabb. Például attól, ha tudom, hogy nem csal meg, hanem dolgozik. Attól ő még ugyanúgy nem lesz velem, én pedig ugyanolyan magányosnak (mármint a kapcsolatban) fogom magam érezni, mint eddig.
2013. jún. 15. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:

öltözz be szekszibe, kezdj el "dorombolni" mint egy cica és ne hagyd hogy netezzen,filmezzen stb amikor veled van. mond neki simogass játszunk mennyünk kirándulni akármi:D

én pl. ugyanez okbol kitaláltam, hogy origamizzunk(szegény nagyon nem akart), csináljunk saját tarsasjátékot(bár ez nagyon megbukott:D). szoktam olyat is csinálni, hogy elkezdem masszírozni majd beleharapok a nyakába(finoman persze) amiből kialakul egy kis "bunyo" és jót szórakozunk:D a lényeg hogy próbálj középpontban lenni:)

19/L

2013. jún. 16. 09:28
 4/6 Hanariko ***** válasza:

igen, lehet hogy attól te még nem nem érzed jobban magad, de ha tényleg munka van a dologban az még mindig jobb mint a megcsalás. semmilyen nagy projekt vagy munka nem tart örökké, biztos lesz szabad ideje vagy valami.

egyébként vesd be ezt a szexis dolgot, amit az előző írt.

2013. jún. 16. 10:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, de mint mondtam nem az a baj, hogy ha együtt vagyunk akkor nem foglalkozik velem. Hanem az, hogy többnyire nem vagyunk együtt. Egyébként nyilván én is azt szeretném, ha ez csak kizárólag munka miatt lenne, de ha ügyesen csinálja, akkor ez sosem fog kiderülni...
2013. jún. 17. 20:44
 6/6 Hanariko ***** válasza:
előbb utóbb azért minden kiderül. de persze ezt neked nem kell feltétlenül megvárni. ha nem érzed jól magad, szakíts. ez már épp elég ok. és amint látszik, nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. (nagyrészt)
2013. jún. 20. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!