Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon velem van a baj?
Ez azért van, mert beletörődsz.
Én amikor nem csinált a párom semmit, fogtam magam, és elmentem a barátaimmal kirándulni és moziba.
Nagyon sérelmezte. Mondtam neki, hogy nem tiltotta meg senki, hogy velem jöjj, sőt kértem.
Ja és amikor ezek történtek, szünetelt az otthoni program is az ágyban.
Leszokott róla. Már együtt járunk mindenhova, és sokat ő szervez. Benne van a pakliban, hogy ott hagy, de akkor az nem baj.
Az egy dolog, hogy ő ilyen, de az a baj, hogy az összes eddigi pasimmal ugyanez lett a helyzet bizonyos idő után. Valami mindig sokkal jobban kezdte el őket érdekelni, mint én. Számítógép, szerencsejáték, tanulás, egy másik nő...
És az elején mindegyikkel totál rendben volt minden.
Úgy gondolom egy nőt nem elég megszerezni megtartani is kell és újra meghódítani. Megértem hogy rosszul esik hogy figyelmetlen veled. Viszont abban is biztos vagyok hogy ha mindig meglepne valamivel virágok randik meg minden akkor ezt megszoknád és már nem értékelnéd annyira. Nem akarom védeni mert nem szép amit csinál csak lehet hogy nem akar ebbe a hibába bele esni.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!