Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom elfelejteni?
Figyelt kérdés
Van egy srac, igazabol baratom, mar tobb mint fel eve tetszik, persze O ezt nem tudja, de igazabol nem is tudom, hogy akarna-e tolem valamit.....Van egy masik fiu aki a vilag minden kincset megadna nekem, jokepu, okos, egyszoval tokeletes ember. Es megsem....Miert van ez? Tudom az agyammal mit kene tennem, de egyszeruen az elsot nem birom kiverni a fejembol. Ugy viselkedem, mint egy kamasz.2013. jún. 19. 10:01
1/5 anonim válasza:
Fogsz egy revolvert, az állad alá szorítod, majd kiloccsantod vele az agyad.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretnem
2013. jún. 19. 10:12
4/5 A kérdező kommentje:
25 felett
2013. jún. 19. 10:36
5/5 anonim válasza:
Mindenképp csak te választhatsz!Amerre a szíved jobban húz,mindig van egy akit jobban szeretsz!
Kérdezd meg,az elsőt (aki tetszik),hogy mit érez,és ha úgy mint te próbálj vele kapcsolatot,ha nem akkor ez van!
Most akkor mindkettő tetszik?
Vagy csak az első,de a másodiknak te teszel?
Én a voksomat arra tenném,hogy kérdezd meg az elsőt! :)
Sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!