Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni az exem?
pont ilyen helyzetben voltam, mint a te mostani barátnőd. soha nem bántam meg ennyire valamit, hogy ennyire odáig voltam érte. szerintem szakíts vele... jobb lenne, ha véget vetnél ennek.
ne csak magadra gondolj, hogy "jajj mi lesz ha nem találok másik ilyen lányt", hanem arra, hogy van egy lány aki reménytelenül szeret, te meg áltatod!
szerencsés vagy, ne szúrd el a lehetőséget ha tényleg ennyire megfelelő párt találtál magadnak.
Ha felejteni akarsz, mindig amikor visszatérnek az emlékeid hozd elő a negatív eseményeket,esetedben pl hogy megcsalt,ha egyszer megtette többször is megtenné,ha újra összejönnétek megint csak magaddal szúrnál ki.Az sem baj ha haragot vagy gyűlöletet érzel/táplálsz iránta,egy idő után el fogod felejteni.A legjobb mégis az lenne ha egyáltalán nem gondolnál vissza rá és a múltatokra.Szeresd a mostani párodat és élj a jelenben.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Sajnos nem mi döntjük el, hogy ki iránt mit érzünk.
Szerintem is várj még. Hátha csak fellángolás. Vannak ilyenek az ember életében. Normális, hogy elöntenek néha a régi érzelmek. De majd el fog múlni hamarosan talán. Keresd meg az exedet és beszélj vele. Mizu, hogy vagy stb.. Hátha billent a dolgon. Ha meg valamilyen kapcsolatban vagyok akkor lehet az okozza, akkor meg kell szakitani minden szálat ami hozzá köt. Általában akkor szokott fellángolni az emberben a múlt amikor valami rá emlékeztetni, vagy beszélnek, vele álmodik stb.. vagy van köztük valamilyen igen erős kapocs. Pl ő mostanában sokat gondol rád és ezt érzed. (nem hülyeség, velem volt ilyen!!) Kevés ember van aki ilyet ki tud váltani de akivel össze vagy hangolva az tud hatni rád ily módon is. Persze ő sincs tudatában, de az emberi agyak közt kapcsolatok vannak. Olyan mint az agykontroll.
Az is lehet, hogy még dolgotok van egymással az exxel. Ebben az esetben úgysem tudsz mit tenni, ha együtt kell lennetek együtt lesztek a sors rendezi a szálakat. Én megkeresném ennek hatására és beszélnék vele az is lehet, hogy hasonlóan érez. Persze ha nem akarod ne kezdjétek újra.
Amúgy tényleg nagyon megértő csajszit találtál ha nekem ilyet mondana a párom, hogy az exére gondol valószínű azonnal szakitanék! Ez nagyon rosszul tud ám esni az embernek.. :(
Viszont ha nem mondod el akkor azon járt volna az agya, hogy ő rontott-e el valamit. Mert a változást észreveszi rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!